מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים וכבדות באגןאנונימית23/04/2015
שלום
אני שנה וחצי אחרי לידה קיסרית. לפני כ5 שנים עברתי ניתוח להסרת ציסטה בשחלה בגלל הגודל שלה (לא היה ממצא מיוחד לגביה מעבר לכך ממה שזכור לי)
בתקופה האחרונה יש לי כאבים לא נעימים באגן (אציין שלא עזים או קשים.. אפילו לא לוקחת משככי כאבים..) אבל מין תחושת כבדות, לפעמים עד כדי כך שאני צריכה לקחת נשימה ממש עמוקה כדי לנשום כי הם מכבידים לי על הנשימה
בנוסף סובלת מבטן נפוחה ומעין כאבי מחזור גם אחרי המחזור
גם הביוץ שלי יותר מורגש , מה שלא היה לפני הלידה ויש לי הרבה הפרשות שקפות וצמיגות
הלכתי לרופאת נשים שעשתה לי אולטראסאונד וראתה מעט נוזל ברחם וחשד לרחם דוקרני
שלחה אותי לבדוק את החשד באוטראסאונד של הקופה
אני קצת מבולבלת - על מה התסמינים עלולים להעיד? האם יש קשר לרחם דוקרני?
איזה עוד ״כיוונים״ אני צריכה לבדוק?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים וכבדות באגן - תגובה
ד``ר יובל קאופמן04/05/2015שלום לך,
הסימפטומים שאת מתארת אינם מובהקים ולכן לקבוע על סמך התיאור שלך בלבד במה מדובר. הסמיכות של הסימפטומים למחזור וביוץ מכוונים לכך שיש קשר הורמונלי. יכול להיות קשר לאנדומטריוזיס - מוזמנת לקרואת על כך ב-www.gynsurg.co.il
בכל מקרה כדאי להגיע ולהבדק, מעבר לבדיקת אולטראסאונד גם בדיקה גניקולוגית. ממליץ גם לבדוק אפשרות של בירור גסטרו.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)