מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בחדירהבחורה מיואשת30/05/2007
שלום אני בת 20 ואני סובלת מכאב בחדירה קרוב לשנתיים.
הייתי אצל רופאי נשים שונים ומשונים ולכל אחד מהם הייתה תיאוריה וסיפור שונה מהקודם...
היה רופא שטען שזה דלקת השני פטרייה מקומית האחר יובש וכן הלאה...
בזמן השירות הצבאי נשלחתי לעוד כמה רופאי נשים וגם להם היו תיאוריות נחמדות...
עד שהגעתי לרופא נחמד שטען שיש לי ווסטיבוליטיס וקרע בפורשט,שאת האמת אני עד היום לא יודעת מה זה..
נשלחתי לאיכילוב לבדיקות לפיזותרפיות לטיפולים בשמנים ארומטרפיים וכן הלאה וכן הלאה...
כשהשתחררתי הלכתי לרופא שהמליצו לי עליו וכאן מגיעה התיאשותי הוא פשוט אמר את זה בנחמדות יתרה ואני מצטטת:"אין לזה מרפא זה עובר מתישהו תתאזרי בסבלנות".(הזכרתי כבר שזה נמשך שנתיים?!?)
אני כבר לא יודעת מה לעשות יש לי כבר חששות לגבי הפוריות שלי בעתיד..
ולגבי חבר שלי או כל גבר אחר שיהיה לי בעתיד האם אני אוכל לקיים יחסי מין ולהינות מזה מתישהו???
מה עושים???
סליחה על החפירות...(אני כבר לא יודעת למי לפנות)
בבקשה תעזרו לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר דוד סוריאנו03/06/2007אני מקוה שלא חשבת שאוכל לסייע רק על סמך מה שכתבת..צטטת..
אוכל לאמר כי יש לברר ולטפל ולא להשאיר את הבעיה כמות שהיא. אינני חושב שבעיות אלו נעלמות ללא אבחנה ברורה וטיפול ולעיתים קרובות דחייה מקשה על הטיפול.
יש מרפאה לנושא זה במספר בתי חולים ואשמח לסייע לך בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)