מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציסטות אדמטריוזיס והידבקויות למעי החגית05/08/2015
שלום רב. תודה מראש על הסבלנות והסיוע. לפני כשבועיים עברתי ניתוח בשחלות.את הציסטה בשחלה הימיני כרתו והוציאו נוזל של כמעט חצי ל עכור.בשחלה השמאלית לא ניתן היה לכרות אז רק שאבו גם חצי ל נוזל והשאירו ממצא ציסטי קטן יחסית כל זאת כי נוצרו הידבקויות מניתוחים קודמים בינה לבין המעי הגס.כרגע נאמר לי לקח הורמונים כדי להימנעמאדמטריוזיסוציסטותותוגםהידברויות.לא ניתן היה לכרות את השחלה המטוד חולה בגלל ההידבקות.כרגע יש לי עצירות נוראית ואתמול יצא לי לאחר שלקחתי כדור ליציאה ממצא עם הצואההצואה כמן חתיכת עור מגולגלת באורך של 5 סמ.תוכל לומר לי מה אוכל לעשות במצבי ולהמליץ על רופא מומחה מנתח אני ממשסובלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיסטות אדמטריוזיס והידבקות למעי הגס
חגית05/08/2015רציתי ברשותך לדעת מה אפשר עוד לעשות ולמי לפנות. אני סובלת מעצירויות נפחיות בבטן וכאבי בטן נוראיים...תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיסטות אדמטריוזיס והידבקות למעי הגס - תגובה
ד``ר יובל קאופמן14/08/2015שלום חגית,
נשמע שהמצב אצל מורכב. מציע שתגיעי אלי ליעוץ בנושא.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)