ציסטות אדמטריוזיס והידבקויות למעי ה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטות אדמטריוזיס והידבקויות למעי ה
    חגית
    05/08/2015

שלום רב. תודה מראש על הסבלנות והסיוע. לפני כשבועיים עברתי ניתוח בשחלות.את הציסטה בשחלה הימיני כרתו והוציאו נוזל של כמעט חצי ל עכור.בשחלה השמאלית לא ניתן היה לכרות אז רק שאבו גם חצי ל נוזל והשאירו ממצא ציסטי קטן יחסית כל זאת כי נוצרו הידבקויות מניתוחים קודמים בינה לבין המעי הגס.כרגע נאמר לי לקח הורמונים כדי להימנעמאדמטריוזיסוציסטותותוגםהידברויות.לא ניתן היה לכרות את השחלה המטוד חולה בגלל ההידבקות.כרגע יש לי עצירות נוראית ואתמול יצא לי לאחר שלקחתי כדור ליציאה ממצא עם הצואההצואה כמן חתיכת עור מגולגלת באורך של 5 סמ.תוכל לומר לי מה אוכל לעשות במצבי ולהמליץ על רופא מומחה מנתח אני ממשסובלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיסטות אדמטריוזיס והידבקות למעי הגס

חגית
    05/08/2015

רציתי ברשותך לדעת מה אפשר עוד לעשות ולמי לפנות. אני סובלת מעצירויות נפחיות בבטן וכאבי בטן נוראיים...תודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיסטות אדמטריוזיס והידבקות למעי הגס - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    14/08/2015

שלום חגית,
    נשמע שהמצב אצל מורכב. מציע שתגיעי אלי ליעוץ בנושא.
    ד"ר יובל קאופמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו