מיואשת כליל בגלל דימומים לא מוסברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת כליל בגלל דימומים לא מוסברים
    ורד
    12/05/2008

שלום רב
    אנסה לקצר את הסיפור שלי ככל שניתן. לפני כ5 שנים עברתי הפלה (עובר הפסיק להתפתח בשבוע 9) מאז ההפלה התחלתי לסבול מדימומים בלתי סדירים עברתי עשרות של בדיקות כולן תמיד תקינות. פאפ היסטוסקופיה קוניזציה שנתנה לי שקט מדימומים שנה ואח"כ שוב התחיל הכל ואז היתה ציסטה שטענו שהיא ישנה וגדולה ועושה את כל הצרות אז עברתי גם ניתוח להוצאתה ושוב שקט שנה מדימומים ואז לפני כארבעה חודשים שוב הכל חזר. מדובר בהפרשות חומות ודימומים שמלווים בכאבי בטן ולעיתים גם לאחר קיום יחסים. הדימומים הולכים וגוברים כל חודש (לא דימומים כבדים אבל הפרשות ספונטיות חומות ודמיות לסירוגין) החודש זה התיל מהיום ה 11 למחזור. כל הרופאים אומרים לי שהדרך הכי טובה היא להשיג הריון ולאחר טיפולי הזרעה שנכשלו אני עומדת בפני מבחנה. אציין שטיפולים באמצעות כדורים שונים תמיד הועילו לחודש חודשיים כולל זריקות הפריון ושוב הדימומים חוזרים. אני בת 37 נשואה+2 ואני ביאוש טוטלי אומנם רוצה מאוד הריון אבל יותר מכל רוצה לדעת לעזאזל מה יש לי ולמה??????????.איך זה שכל הבדיקות שלי תקינות כולל הורמונים ושאר הדברים שציינתי ובכל זאת אני מדממת.???????
    אם אתה יכול לתת לי כיוון או תקווה אהייה אסירת תודה.
    המיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיואשת כליל בגלל דימומים לא מוסברים

ד''ר אבישלום שרון
    12/05/2008

שלום,
    חלק ממה שתיארת כלל לא קשור לדימומים. בד"כ ההסבר הוא הורמונלי בלבד ולכן חסר חשיבות רפואית פרקטית. בוודאי שלא אוכל לברר איתך סופית מה יש לך אלא אם כן יש לפני את כל החומר.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בבקשה..

ורד
    12/05/2008

ד"ר שלום
    גם הבדיקות ההורמונליות שלי יוצאות תקינות. לאחר שקראתי כאן בפורום על אנדומטריוס האם יתכן שזו הבעיה שלי? בניתוח של הציסטה צוין פרץ שוקולד
    תודה מראש על הסבלנות
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בבקשה..

ד''ר אבישלום שרון
    14/05/2008

שלום ורד,
    זו בהחלט אחת האפשרויות וכן גם אדנומיוזיס למשל.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו