מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ד"ר קאופמן. רציתי לשאול-מה המידיניות טיפול?אני03/05/2016
מה המדיניות טיפול? -
אני בת 28 ונמצאו אצלי נגעיים שטחיים על המעיים. והם-לא טופלו במהלך הניתוח.
שאר הנגעים שהיו באגן כן .ובמעיים לא.
השאלה היא-מתי כן יש צורך לטפל? מצד אחד-צריבת המוקדים לא מספקת כי-הם יחזרו. וכריתה? רק כאשר יש היצרות. אז מה עושים? מחכים להחמרה ואז מטפלים?
ואם כן- איך אוכל לזהות החמרה? ביינתים יש לי עצירות ושלשולים לסרוגין. ודמם רקטלי. ודקירות ברקטום. אני חוששת.!
ודבר נוסף- אם לא אוזכר בניתוח אף דבר על שלפוחית השתן זה מחייב שהאנדו' לא הגיע לשם? כי יש לי כאבים בזמן מתן שתן.
תודה מראש על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד"ר קאופמן. אני מממתינה למענה
אני09/05/2016ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ד"ר ושאלה נוספת -----
אני16/05/2016איך אפשר לדעת שאכן זה מה שגורם לתופעות הנל?
ובנוסף -מכיוו שטרם יש שיפור ניכר אז אני אנסה לשים התקן.
אבל איך אפשר לדעת מראש -שלא להגיע למצב של חסימת מעי? אני חוששת.
אז האם זו מנת חלקם של בעלות האנדו לסבול מכאבים בשלפוחית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ד"ר ושאלה נוספת ----- - תגובה
ד``ר יובל קאופמן19/05/2016שוב שלום,
הרעיון הוא שתפני לרופא המנתח - הוא יוכל לנסות להעריך אם הנגעים שנצפו יכולים להסביר את הסימפטומים שלך. אין דרך אחרת. לאחר התקנת מירנה אם יהיה שיפור בתופעות קרוב לוודאי שזה בעקבות תגובה של האנדומטריוזיס למירנה. כנ"ל לגבי תופעות של שלפוחית השתן.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ושאלה ו------
אני19/05/2016שלום ד"ר קאופמן. שמתי את ההתקן. ויש לי כמו צביתות וכאבים בצד ימין של הבטן. סליחה על הטרחה .
ותודדה על המענה! !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)