ד"ר דוד סוריאנו - אכזבה ענקית- שווה קריאה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר דוד סוריאנו - אכזבה ענקית- שווה קריאה!
    ליאת
    29/09/2016

אני רוצה לומר שאני מאוד מאוד מאוכזבת!
    שבוע שעבר הגעתי לד"ר דוד סוריאנו לבדיקה.
    שעה וחצי המתנתי - עד הרגע שנכנסתי!
    אין ספק שהבדיקה היתה מיקצועית מאוד.
    חוץ מהבדיקה ביקשתי להתייעץ בנושא מסויים שנוגע לרפואת נשים. מאותו הרגע שהתחלתי לדבר ד"ר סוריאנו פשוט עצר אותי, ואמר לי במילים אחרות שבמידה ואני מעוניינת שהוא יהיה הרופא הקבוע שלי אז ללכת למזכירה שלו ולפתוח תיק כמו שצריך.
    פשוט אסף לי את כל דפי הבדיקות שהיו על השולחן ואמר שאם יש לי רופא שמטפל בי ללכת לאותו הרופא , אלא אם כן אני מעוניינת שהוא יהיה הרופא שלי, ולכן ללכת למזכירה שלו על מנת שתפתח לי תיק ולקבוע עוד תור!!
    לאחר מכן קם מהכסא, ונותרתי ללא מילים!

פשוט חוצפה!
    לא מספיק שמשלמים באזור 1000 ש"ח לבדיקה,
    בנוסף לכך אם אני רוצה עוד עצה מסויימת שקשורה בנושא - אני צריכה לקבוע תור נוסף?!???!?
    משלמים כל כך הרבה כסף לרפואה הפרטית על מנת לקבל תשובות שרופא בקופה לא תמיד נותן וזה היחס???
    בשביל עוד 5 דקות שיחה??
    הרי זה היה כל כך ברור עבורי שאם הגעתי לרופא פרטי ואני משלמת כל כך הרבה כסף - יהיה בסדר לקבל תשובה לשאלתי.

יצאתי ממנו בהרגשה נוראית!
    לעולם לא אחזור אליו וגם לא אמליץ הלאה...

חבל שההרגשה שאתה נותן - דר" סוריאנו - היא שאתה ביזנס מן - ואתה לא רואה מולך מטופלת אלא כסף!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מוזר בכלל מה שכתבת פה...

ליאת
    29/09/2016

שמעתי כבר לגביי העיניין הזה.
    הרופא הזה- סוריאנו- הוא מאוד מקצועי אבל נותן הרגשה לא נוחה כשהוא מעוניין לסיים את הביקור.
    ברור לגמריי כל עיניין הכסף.
    יום אחד התקשרתי לבדוק לגביי בדיקה שעל פניו לא עולה כסף דרך קופת החולים, והוא ביקש עליה 3200 שקלים.
    זו הרפואה הפרטית.

אני יכולה להמליץ לך על פרופסור סיון. רופא מדהים! אמנם הוא גם מקבל פרטי, אך את מקבלת הרגשה שהרופא נתן לך את המענה המתאים.

בהצלחה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני באה רק לתל השומר ללא תשלום

מיה
    30/09/2016

למה שאשלם באופן פרטי?
    הקופה צריכה לדאוג לי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו