מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אטרופיה וגינאלית משחות לא עוזרותסילביה26/02/2018
שלום רב דוקטור אני בת 62 15 שנים אחרי סרטן שד כריתה מלאה,טיפול כימותרפי והקרנות,7 שנים טיפול הורמונלי,בריאה לשמחתי הרבה במעקב עדיין צמוד כל שנה.לפנימס שנים עברתי כריתת שחלות מניעתית!מאושרת מתפקדת ומרגישה טוב.אני סובלת מאוד מאי נוחות באיזור היציאה מהוגינהסובלת מצריבה. עד כדי שרפה ברוב שעות היום.ניסיתי טיפול בסיוע הרופא המטפל .ניסינוכה 10 משחות ללא שינוי ממשי כולל וגיפם לאחרונה.מבקשת לדעת כיצד אוכל לפתור את הבעייה שלי.תודה. רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סילביה
ד``ר מיכאל פרידמן26/02/2018הבעיה מוכרת למדי. אני מטפל בנשים רבות עם אותה תלונה. אין ספק שזה פוגע באיכות חיים.
היות וחלית ברסטן שד משחות הורמונליות (אסטרוגן) אסורות לך .
אני מקווה שאוכל לעזור לך ע"י טיפול יחסית חדיש - טיפולי בלייזר ווגינאלי. טיפול זה נמשך עד 15 דקות, ללא כאבים וללא הרדמה עם תוצאות טובות מאד.
לייזר ווגינאלי מקבל תאוצה מדהימה בעולם, ישנם עבודות מחקר רבות שהוכיחו את היעילות של הטיפול, והצטבר ניסיון קליני רב.
משתמשים בלייזר ווגינאלי גם במקרים של בריחת שתן, כאבים במגע מיני ודלדול דפנות הנרתיק.
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)