אטרופיה וגינאלית משחות לא עוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטרופיה וגינאלית משחות לא עוזרות
    סילביה
    26/02/2018

שלום רב דוקטור אני בת 62 15 שנים אחרי סרטן שד כריתה מלאה,טיפול כימותרפי והקרנות,7 שנים טיפול הורמונלי,בריאה לשמחתי הרבה במעקב עדיין צמוד כל שנה.לפנימס שנים עברתי כריתת שחלות מניעתית!מאושרת מתפקדת ומרגישה טוב.אני סובלת מאוד מאי נוחות באיזור היציאה מהוגינהסובלת מצריבה. עד כדי שרפה ברוב שעות היום.ניסיתי טיפול בסיוע הרופא המטפל .ניסינוכה 10 משחות ללא שינוי ממשי כולל וגיפם לאחרונה.מבקשת לדעת כיצד אוכל לפתור את הבעייה שלי.תודה. רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום סילביה

ד``ר מיכאל פרידמן
    26/02/2018

הבעיה מוכרת למדי. אני מטפל בנשים רבות עם אותה תלונה. אין ספק שזה פוגע באיכות חיים.
    היות וחלית ברסטן שד משחות הורמונליות (אסטרוגן) אסורות לך .
    אני מקווה שאוכל לעזור לך ע"י טיפול יחסית חדיש - טיפולי בלייזר ווגינאלי. טיפול זה נמשך עד 15 דקות, ללא כאבים וללא הרדמה עם תוצאות טובות מאד.
    לייזר ווגינאלי מקבל תאוצה מדהימה בעולם, ישנם עבודות מחקר רבות שהוכיחו את היעילות של הטיפול, והצטבר ניסיון קליני רב.
    משתמשים בלייזר ווגינאלי גם במקרים של בריחת שתן, כאבים במגע מיני ודלדול דפנות הנרתיק.

ערב טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו