טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר ניצן שלזינגר השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
לפני חמישה ימים התגלה אצלי שרירן פונדלי בססרוזי בגודל של 86X70 מ"מ עם חללים ציסטיים . לא נראתה זרימה חריגה כנראה בתהליך רגנרציה. האם אני צריכה לדאוג מזה שזה יתפתח לגידול ממאיר וסרטני ? אני לא רוצה לעבור סתם ניתוח להוצאת הרחם כיוון שאני חולה בלופוס SLE . לאן אפשר לפנות לדעה שניה ? האם אפשר לעשות ביופסיה ? היסטרוסקופיה אבחנתית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד