מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש צמוד לצוואר הרחםדניאל09/07/2018
בת 24, בתולה, מחזורים לא סדירים עם דימום כבד (לא נוטלת גלולות), מעולם לא הייתי עם בן זוג. כבר שנתיים שכל פעם שמאוננת עם אצבעות בנרתיק (בעדינות רבה כך שאין בוודאות שום מצב לפציעה) יוצא דימום. בפעם הראשונה שזה קרה יצא הרבה דם טרי שכיסה את האצבעות ממש ונבהלתי, אבל מאז הדימום נחלש מעט וכל פעם שנוגעת בפנים ישנו דימום קל שלאחריו נראה בניגוב ואז נעלם.
בחודשיים שלושה האחרונים התחלתי להרגיש גוש ממש בצמוד לצוואר הרחם (עליו מעט בצד), עגול, חלק, מעט אה-סימטרי ונוקשה בנגיעה כשמרגישים שגם בסיסו נוקשה ומעט ארוך בפנים, כ3-4 מ"מ, לא כואב.
זה, ביחד עם הדימום הקבוע כל פעם מנגיעה מדאיג אותי מאוד, בעיקר מסרטן צוואר רחם.
אין מצב שיש לי ווירוס הפפילומה כי מעולם לא הייתי עם בן זוג ומעולם לא עברתי בדיקה גניקולוגית כי אני מאוד מתביישת. רופא הנשים שלי מאוד לוחץ עליי, לא אומר אם זה נשמע חשוד או לא אבל אני לא מסוגלת להביא את עצמי שיסתכלו לי שם על אף החשש. US מהבטן תמיד תקין עם רירית סדירה ואמר שעד כמה שאפשר לראות דרך הבטן גם הצוואר נראה תקין.
האם נשמע חשוד? עלול להיות נגע טרום סרטני לפי התיאור למרות שאין מצב למגע מיני והידבקות בווירוס? האם אין כל הדמיה שניתן לעשות כמו MRI
לאיזור לאפיון הגוש הזה לפני שחייבים בדיקה גינקולוגית? זה מאוד מדאיג אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דניאל
ד``ר מיכאל פרידמן10/07/2018נראה לי שהגוש שאת ממששת זה צוואר הרחם עצמו. אבל חשוב מאד להבדק.
ניתן לבדוק אותך בדיקה גינקולוגית בלי לפגוע בקרום הבתולין.
תפני למרפאתי ותזמיני תור לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)