מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחזור קרום בתוליםמבולבלת29/05/2008
שלום רב
אני בחורה בת 24, לאחרונה הכרתי בחור והולכים להתחתן בעוד שנה
לפני שהכרתי את הבחור שאיתו עומדת להתחתן היה לי קשר שכלל יחסי מין, אומנם אני בעצמי איניני בחורה מסורתית אך הבחור איתי הולכת להתחתן הוא מסורתי ומאוד חשוב לו להתחתן עם בחורה בתולה
ועל כן אני שואלת האם ניתן לבצע שחזור לקרום הבתולים, איפה ואיך ניתן לעשות את זה
וגם האם ניתוח זה נותן תוצאה בטוחה ב100% או שיש סיכוי שלא יצליח? כמה זמן לפני החתונה אני צריכה לבצע את הניתוח? ועוד שאלה הבחור שאני הולכת להתחתן איתו הוא רופא במקצועו, ועל כן האם הוא יבחין בזה שבצעתי ניתוח? אני מאוד מודאגת מהעניין ובמיוחד שאני מתחתנת עם רופא, ועל כן מאוד אודה לך על הסבר מלא
נוסף לכך אשמח לדעת איפה ניתן לבצע את הניתוח, איך מגיעים לזה והאם צריך לתפוס תור פרק זמן לפני מועד הניתוח הרצוי, ובסוף אשמח לדעת בכללי את עלויות, ועוד שאלה קטנה, האם תהייה רופאים או למישהו דרך להגיע לראייה על כך שבצעתי ניתוח, האם תיעוד על הניתוח יופיע בתיק הרפואי שלי? האם אני אהיה חייבת להזדהות בפני הרופא המנתח ולהציג תעודת זהות? מהבחינה הזו האם קיים שוני בנהלים בין המרפאות הפרטיות לבתי החולים?
תודה רבה מראש על תשובה מהירה והסבר מלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחזור קרום בתולים
ד''ר אבישלום שרון29/05/2008שלום,
"המון" שאלות..., ראי, חיסיון מוחלט קיים לגבי כל מה ששאלת. רופא לא יכול לדעת אח"כ שבוצעה תפירה. את מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני לקבלת תשובות לשאלות האחרות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)