התייעצות לגבי מיומות ברחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי מיומות ברחם
    דפנה
    07/10/2018

rקע רפואי: בת 33 כיום. בשנת 2011 נותחתי ברחם (ניתוח כירורגי) להוצאה של 2 שרירנים גדולים שגרמו לכאבים עזים ודרשו הוצאה.
    לפני כשנתיים וחצי החלו לי כאבים מאוד חזקים ברחם ומבדיקת אולטרסאונד נצפו שרירים ברחם שמתוכם 2 גדולות מאוד ורחם מוגדל כ-16 שבועות הריון.
    בהתייעצות עם מס' מומחים גניקולוגיים נאמר לי פה אחד שעלי לחזור לעשות ניתוח נוסף, כאשר מרכיב הזמן תלוי בי ובעוצמות הכאב.
    אני מתמודדת עם כאבים עזים מאוד שמביאים אותי לשיתוק בתקופות שונות של החודש במיוחד סביב ביוץ ומחזור.
    מתבטא בחוסר יכולת לזוז (פיזית) עד שהכאב נירגע - זמן של שעה-שעתיים, הקאות במקרים הקשים, בכי נוראי וחוסר אונים ממש. (
    בחודשים האחרונים עוצמת הכאב ותדירותם גברו מאוד.
    אני מחפשת רופא/ת נשים במסגרת מאוחדת שמומחה לטיפול במיומות אליו/אליה אוכל לפנות. רופאת הנשים שלי היום לא זמינה בכלל (חודשים המתנה בתור אליה) ואינה מתמצת מספיק בתחום.
    במקביל, הייתי רוצה לנסות להעזר במרפאת כאב.

אודה מאוד להכוונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    07/10/2018

אשמח לתת לך יעוץ בבית חולים אלישע בחיפה.
    בית חולים אלישע זה בית החולים של קופת חולים מאוחדת.
    נא לפנות למזכירות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

ד``ר מיכאל פרידמן
    07/10/2018

אשמח לתת לך יעוץ בבית חולים אלישע בחיפה.
    בית מולים אלישע זה בית החולים אלישע נמצא בבעלות של קופת חולים מאוחדת ורוב הפעילות הניתוחים אנו מבצעים פה. ישנה גם אצלינו מרפאת כאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו