היסטרוסקופיה טיפולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היסטרוסקופיה טיפולית
    כרמית
    02/06/2008

אני בת 33 ואמא לשתי בנות אשר ילדתי ללא טיפולים ובאופן טבעי.מיזה כשנה אני מנסה להכנס להריון ללא הצלחה אני בעלת שחלות פוליציסטיות אשר עושות לי מחזור לא סדיר אך לא הפריעו לי בעבר להכנס להריון,כעת לאחר טיפולי איקקלומין שהניבו ביוצים טובים אך ללא הריון וצילום רחם תקין הרופא שלי רוצה שאעשה היסטרוסקופיה טיפולית אני קצת חוששת ומעוניינת לדעת פרטים על הבדיקה והאם כדאי לי לבצעה אף על פי שצילום הרחם שלי היה תקין הבנתי גם שהבדיקה הזאת מנקה את חלל הרחם ומזרזת את הליך ההריון ואשמח לשמוע האם זה נכון, בנוסף רציתי לדעת האם בחודש שמתבצעת הבדיקה מותר לנסות להכנס להריון .המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היסטרוסקופיה טיפולית

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה טיפולית

ד''ר אבישלום שרון
    03/06/2008

שלום,
    אכן יש מחשבה שעצם ביצוע ההיסטרוסקופיה יכול לעודד את סיכויי ההריון. יש לבצע בדיקה זאת, רק לאחר שברור שאין בעיה בזרע. ולשאלתך האחרונה- ניתן לקיים יחסי מין ללא עיכובים כלשהם.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך היסטרוסקופיה

כרמית
    08/06/2008

מדוע יש לבצע בדיקה זו רק לאחר שמוודאים שאין בעיה בזרע? האם בדיקה זו מסוכנת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך היסטרוסקופיה

ד''ר אבישלום שרון
    10/06/2008

שלום,
    הרי הבירור והטיפול הוא לזוג ולא רק לאשה. כ- 35% מבעיות הפוריות קשורות בזרע, לכן, מן הסתם, כדאי לוודא שלא שם הבעיה אחרת אולי אין צורך לבצע היסטרוסקופיה.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו