מידע רפואי
פורומים
- צמחי מרפא
- בנות, העצמה נשית
- תזונה טבעית
- חרדות, טראומות, פחדים
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- בריאות העין, מחלות עיניים, בעיות ראיה
- טרשת נפוצה
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- רפואת ספורט
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- ניתוחים פלסטיים לילדים
- רפואת מטיילים
- קרדיולוגיה ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- שאלה דחופה לבדיקה ידניתליאן19/12/2019
שלום דר' ותודה מראש, היום הייתי אצל רופא נשים אחרי שנים לבדיקת רחם ושחלות. אמר לי שעושה רק u.s לנשים בהריון אבל בדק אותי ידנית,( אילו ידעתי היייתי הולכת לרופא שיש לו גם אולטראסאונד) והכניס את היד ואמר שהכל בסדר ושאלך למכון לעשות אולטראסאונד. הבדיקה לא כאבה אבל אחרי הבדיקה כשעתיים התחילו לי כאבים בבטן היכן שממוקמת השחלות. שאלתי אותו לגבי הבדיקה אמר שהוא נוגע בשחלות עם האצבע לראות שהכל בסדר. השאלה שלי למה פתאם יש לי כאבים כי נגע בשחלה? האם מנגיעה בשחלה אפשר לעורר משהו או בטעות כמובן לעשות נזק לשחלה כי כואב לי רק בצד שמאל? האם בדיקה ידנית מספיקה לדעת שהכל בסדר כפי שאמר או שחייב גם אולטראסאונד...תודה רבה על תשובתך הכנה, ליאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלתי, תודה מראש
ליאן21/12/2019. אני כן אעשה u.s אבל השאלה שלי האם בדיקה ידנית משקפת משהו בעידן ה U.s ונותנת מידע נוסף? בבדיקה ידנית הוא נוגע בשחלות וברחם עם היד/האצבעות קיים איזה שהוא סיכון או נזק לשחלה או הרחם כשהוא ממשש אותו או קרה בעבר נזק ממישוש ביד? כי אחרי הבדיקה עד עכשיו כואב לי יותר. תודה רבה לך, ליאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?