אנדומטריוזיס לפני ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטריוזיס לפני ניתוח
    אנה
    02/07/2008

שלום רב. שמי אנה בת 34 ללא ילדים. לפני שנה אובחנה אצלי ציסטה עכורה בשחלה ימנית בגודל 37*25 . שחלה שמאל פוליצסטית. באולטראוסנד שעשיתי לא מזמון הציסטה הזו לא נעלמה. ראוי לציין שהיא לא גורמת לי לכאבים . הכאב היחיד הוא בביום הראשון של המחזור המצריך נטילת משכך כאבים וכך זה שנים . הוצע לי להסירה בלפרוסקופיה ויש לי תאריך לניוח . נאמר לי שמוטב להסירה כי היא גורמת להדבקויות ויכולה לגרום לכאבים, ולקושי בהשגת הריון. מאחר ואין לי ילדים ואני לא ממש סובלת אני חוששת ולא יודעת מה לעשות. שאלותי: 1. האם הצסטה גדולה? 2. האם לגשת לניתוח לפרוסקופיה מבלי לחשוש? 3. האם לאחר הניתוח אסול מהדבקויות, כאבים, וקושי בהשגת הריון ? נקבע לי תור לניתוח אך אני ממש לא עושה זאת בלב שלם אודה על התייחסותך המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטריוזיס לפני ניתוח

הוספת תגובה

• אנדומטריוזיס לפני ניתוח

ד''ר אבישלום שרון
    07/07/2008

שלום,
    הציסטה לא גדולה, וההוריה לניתוח היא רק אם יש כאבים או בעיה בפוריות. אכן, את צריכה לגשת לניתוח רק אם את שלמה עם זה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו