מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרירן שפירחסוי07/07/2008
בבדיקה שגרתית אצל רופאת נשים (+ פאפ) נאמר לי שהכל תקין , נעשה גם אולטרסאונד, בו נראה שרירן קטן ובהחלט שפיר. הרופאה לא התייחסה לעניין יותר ואמרה לי שהכל בסדר, השאלה שלי היא האם הכל בסדר גם כשהשרירן נמצא שם? האם הוא גודל/מתרבה? מה גם שהמחזור שלי ארוך (8 ימים) ומטריד (דימום רב) וכאבים בלתי נתפסים. קיבלתי כדורים להקטנת מס' ימי המחזור , מירשם למירנה, שאלתי הנוספת היא האם להתקין מירנה לפני שיגיעו התוצאות של הפאפ? או שאין קשר בין השניים.. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירן ודימום חזק
ד''ר אבישלום שרון09/07/2008שלום,
כלומר, יש לך מיומה ברחם ויש דימומים חזקים. מה שמקובל לעשות זה להוציא את המיומה כי יתכן שהיא אחראית לדימומים הללו. PAP זו בדיקה לצוואר הרחם ולא לרחם ולכן אין היא קשורה לדימומים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ביופסיה
אביטל צמחי29/04/2015קיבלתי תוצאות של בדיקת הפייפל שלי ובו נכתב:
הביופסיה כוללת אנדומטריום שפיר, מבניים בלוטיים ממאירים ומוקדם סולידיים עם ki67 גבוהה המזכירים התמינות קשקשית אבל שליליים ל-\6 p40 p53 ER' CD5
המוקדים האלו קרוב לוודי מיצגים אדנוקרצינומה בהתמינות נמוכה.
בבקשה תסביר מה זה אומר אני ממש פוחדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ביופסיה
אביטל צמחי29/04/2015שכחתי לרשום שיש לי שרירן ברחם+ קונדולימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ביופסיה - תגובה
ד``ר יובל קאופמן04/05/2015שלום אביטל,
התשובה אינה תקינה. את חייבת לפנות בהקדם אל הרופא שביצע את הפעולה לצורך המשך בירור וטיפול. איפה עשית את הפעולה?
תשלחי לי הודעה אחרי שתקבלי תשובה מהרופא שביצע את הפעולה.
ד"ר יובל קאופמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)