שרירן שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירן שפיר
    חסוי
    07/07/2008

בבדיקה שגרתית אצל רופאת נשים (+ פאפ) נאמר לי שהכל תקין , נעשה גם אולטרסאונד, בו נראה שרירן קטן ובהחלט שפיר. הרופאה לא התייחסה לעניין יותר ואמרה לי שהכל בסדר, השאלה שלי היא האם הכל בסדר גם כשהשרירן נמצא שם? האם הוא גודל/מתרבה? מה גם שהמחזור שלי ארוך (8 ימים) ומטריד (דימום רב) וכאבים בלתי נתפסים. קיבלתי כדורים להקטנת מס' ימי המחזור , מירשם למירנה, שאלתי הנוספת היא האם להתקין מירנה לפני שיגיעו התוצאות של הפאפ? או שאין קשר בין השניים.. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירן שפיר

הוספת תגובה

• שרירן ודימום חזק

ד''ר אבישלום שרון
    09/07/2008

שלום,
    כלומר, יש לך מיומה ברחם ויש דימומים חזקים. מה שמקובל לעשות זה להוציא את המיומה כי יתכן שהיא אחראית לדימומים הללו. PAP זו בדיקה לצוואר הרחם ולא לרחם ולכן אין היא קשורה לדימומים.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ביופסיה

אביטל צמחי
    29/04/2015

קיבלתי תוצאות של בדיקת הפייפל שלי ובו נכתב:
    הביופסיה כוללת אנדומטריום שפיר, מבניים בלוטיים ממאירים ומוקדם סולידיים עם ki67 גבוהה המזכירים התמינות קשקשית אבל שליליים ל-\6 p40 p53 ER' CD5
    המוקדים האלו קרוב לוודי מיצגים אדנוקרצינומה בהתמינות נמוכה.

בבקשה תסביר מה זה אומר אני ממש פוחדת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ביופסיה

אביטל צמחי
    29/04/2015

שכחתי לרשום שיש לי שרירן ברחם+ קונדולימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ביופסיה - תגובה

ד``ר יובל קאופמן
    04/05/2015

שלום אביטל,
    התשובה אינה תקינה. את חייבת לפנות בהקדם אל הרופא שביצע את הפעולה לצורך המשך בירור וטיפול. איפה עשית את הפעולה?
    תשלחי לי הודעה אחרי שתקבלי תשובה מהרופא שביצע את הפעולה.
    ד"ר יובל קאופמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו