מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים והידבקויותאני29/07/2008
שלום. אני בת 35, אם לשניים. עברתי ניתוח קיסרי לפני 10 שנים, ולאחריו לידה רגילה לפני כ 6 שנים. מזה זמן רב אני סובלת מכאבים בשיפולי הבטן. נראה לי כי הכאבים בצורה זו או אחרת, הופיעו לאחר הלידה הראשונה. לעתים נראה לי כי הם מחזוריים (בערך בזמן הביוץ) אך אני לא בטוחה. הם מופיעים גם בזמן התכווצויות של הרחם. הכאבים אינם בלתי נסבלים, אך בהחלט מיותרים מבחינתי. באף בדיקה גינקולוגית שעשיתי לא הצבעתי על הכאב (כנראה כי התרגלתי אליו), כל שלא נעשתה בדיקה ספציפית. אחרי קריאה בפורומים שונים, למדתי שיש דבר הנקרא הידבקויות. האם ייתכן שהכאבים שלי נובעים מהידבקויות? ואם כן - האם יש משהו שניתן לעשות על מנת להקל על הכאבים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים והידבקויות לאחר ניתוח
ד''ר אבישלום שרון01/08/2008שלום,
כן בהחלט, מקור הכאבים יכול להיות תוצאה של הידבקויות לאחר הניתוח הקיסרי שעברת.
במקרים מעין אלו אני ממליץ על הפרדת ההידבקויות בלפרוסקופיה.
חשוב לדעת, היום ניתן להשתמש בחומר למניעת הידבקויות אשר מושאר בחלל הבטן בתום הניתוח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)