בטן נפוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן נפוחה
    דורית-28
    15/08/2008

שלום אובחנתי עם אנדומטריוזיס השנה ,נותחתי להוצאת 2 סיצטות והתחלתי ליטול גלולות יסמין ברצף,עקב איחור בלקיחת גלולה אחת המחזור הקדים ונמשך שבועיים וחצי[כי בדיוק נכנסתי גם לסיום החפיסות וההפסקה],אני יודעת שסיצטה גדלה במחזורים ומכיוון שארך לי מחזור שבועיים וחצי זה מדאיג אותי,כי גם שמתי לב שצד ימין של הבטן שלי נפוח יותר מצד שמאל... האם יש מה לדאוג ,האם עקב מחזור ארוך זה יכול להיות שהסיצטות נוצרו וגדלו משמעותית שוב?????היום אני מתחילה שוב נטילה רצופה,האם זה יכול לעזור? תודה ,דואגת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן נפוחה

הוספת תגובה

• אנדומטריוזיס

ד''ר אבישלום שרון
    16/08/2008

שלום,
    את יכולה ממש לא לדאוג. הציסטה לא גודלת בהפסקה שבין הגלולות. המשיכי כרגיל.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתי לא הייתה ברורה ככ..

דורית-28
    16/08/2008

שוב אני... התכוונתי שהיא גדלה בזמן הזה של הדימום הבין ווסתי שארך שבועיים [שנגרם עקב איחור של 11 שעות בלקיחת גלולה] שבמהלכו לקחתי שבוע אחד כפל גלולות בהוראת הרופא ואחכ המשכתי גלולה ליום עד סוף החפיסה ואז ההפסקה הרגילה.... האם בזמן שדיממתי ולקחתי גלולות [סהכ שבועיים וחצי] ,יתכן שהיא בכל זאת גדלה?!? תודה שוב מראש!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה שגדלה

ד''ר אבישלום שרון
    19/08/2008

שלום,
    כן, ציסטה יכולה לגדול, אך לא בהכרח קשורה לדימום ולנטילת הגלולות.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו