אנדומטריוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטריוזיס
    ורד
    20/08/2008

לפי הניתוח הקודם ידוע על מעורבות המעי הגס (היה דבוק בחוזקה לרחם ולשחלות). בתקופה האחרונה (כבר מעל חודש אם לא יותר) אני סובלת משילשולים יום יומים מלווים בכאבי בטן חזקים, האם זה גם יכול לנבוע מהאנדומטריוזיס? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטריוזיס

הוספת תגובה

• ועוד משהו

מיכל
    21/08/2008

הבטן שלי מאוד מאוד נפוחה האם יש קשר? אני על דיכוי הורמונלי כבר כשנה וחצי ללא מחזור, הייתי בטוחה שעליתי במשקל מהגלולות ודווקא להפך ירדתי קצת במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבתי ממחשב אחר ושכחתי להחליף שם

מיכל
    21/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנדומטריוזיס

ד''ר אבישלום שרון
    21/08/2008

שלום,
    בהחלט, אפשרי שאלו תופעות הקשורות באנדומטריוזיס. יחד עם זאת, צריך לבדוק גם בכיוונים אחרים אפשריים, כמו בעיה בסיסית של מערכת העיכול.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו