שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טל
    14/09/2008

שלום, יש לי וסטיבוליטיס וקרום בתולין עבה וחזק במיוחד שלא נקרע. שניהם ביחד מהוים קושי בקיום יחסי מין. רק אחרי 15 שנה שאני מתלוננת אובחן הוסטיביליטוס (השנה). מעולם לא הוצע לי טיפול או בקיעה כירוגית של הקרום. האם בנוסף לטיפול שאני מקבלת היום להרחבה מומלץ לבקש קריעה כירוגית של הקרום? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר אבישלום שרון
    14/09/2008

שלום,
    כן בהחלט, וכך אני גם נוהג. מדובר בפעולה קצרה, שבביצוע נכון נותנת פתרון מיידי.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לבעיה

טל
    14/09/2008

שלום, תודה על תשובתך. 5 גניקולוגים ראו אותי אף אחד לא הציע ניתוח ואף אחד לא הזכיר וסטיבוליטיס. אני מטופלת היום במרפאה לטיפול מיני לוסטיבוליטיס אבל אני לא יודעת אם יש להם מענה לקרום. האם אני יכולה לקרוע אותו לבד או רק בניתוח? אתה כותב "בביצוע נכון" איך אני יכולה לדעת איזה רופא נשים בקופ"ח עושה זאת נכון... ובפרט שאני צריכה לבחור רופא שיקבל את בקשתי לעשות זאת? אני מבינה שזה ניתוח קצרצר, בהרדמה מלאה ללא סיכונים או בעיות. צודקת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לבעיה

ד''ר אבישלום שרון
    15/09/2008

שלום,
    את מוזמנת להתקשר אלי.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו