אנדומטריוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטריוזיס
    ורד
    17/09/2008

שלום ד"ר, אודה לך אם תוכל לחוות דעתך על שאלתי הבאה. אני מאובחנת עם אנדומטריויזס חמור המלווה בהידבקויות קשות המערבות רחם, שחלות, מעי גס ומעיים. האיבחון בוצע בניתוח לפרוסקופיה שבוצע לפני כשנה וחצי, הניתוח לא היה מוצלח ולא ניקו את מרבית ההידבקויות והמוקדים. מאז הניתוח קיבלתי 9 זריקות דקאפפטיל 3.75 ולאחריהם התחלתי לקחת גלולות מינס + פרימולוט נור. בגלל כאבים ורצון לנסות להיכנס להריון ובתאום עם הרופא הוחלט לבצע ניתוח נוסף ולנקות עד כמה שיתאפשר. בבדיקה וגינלית מהיום נאמר לי כי כל האיברים מקובעים חזק ולא ניתן להזיזם כלל אפילו לא מעט. הרופא התעקש שאקבל כעת זריקת לוקרין 11.25 ורק לאחר חודשיים מקבלת הזריקה יתבצע הניתוח. שאלתי היא: האם הדיכוי הרצוף שקיבלתי מאז הניתוח אינו נראה מספיק? האם הגלולות הם דיכוי כל כך חלש עד שרצוי להעביר אותי לדיכוי יותר חזק כדוגמת לוקרין? האם זריקת הלוקרין עשוייה לשפר את מצב ההידבקויות והמוקדים ולהקל על הניתוח? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטריוזיס

הוספת תגובה

• אנדומטריוזיס

ד''ר אבישלום שרון
    18/09/2008

שלום,
    זוהי גישה של רופאך ויש עוד הנוהגים כך.
    אני לא נוהג כך, ואינני נותן את התרופה הזו מעבר לחצי שנה בסך הכל. כמו כן, אינני נוהג לתת הכנה תרופתית לפני ניתוח, כי אני לא רואה בכך יתרון, ויש לי נסיון רב מאד בניתוחים אלו.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו