דימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום
    מירית
    19/09/2008

שלום , אני בת 31 , וקורה לי לעיתים שכשבוע לאחר שמסתיים לי המחזור יש לי ררית צמיגית כזאת בצבע חום כהה המלוווה בדימום חום עדין ...אני מודעת שזה יכול להיות ביוץ (זה גם בדיוק הזמן ) אבל בשלושה ימים האחרונים זה קרה 3 פעמים...כמו כן זה מלווה בכאבי גב תחתון ותחושה בבטן התחתונה של כאילו מחזור ... בדרך כלל אני סובלת מכאבי מחזור חזקים ביומיים הראשונים .. האם זה ביוץ? האם על לגשת לרופא ? אשמח לתשובתך מירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

• דימום

ד''ר אבישלום שרון
    20/09/2008

שלום מירית, הדימום הקל שתיארת יכול להתאים אכן לדימום בתקופת הביוץ, וזה בסדר. יחד עם זאת, את מתארת כאבים בגב תחתון ובבטן, מה שמעלה אפשרות לציסטה בשחלה. אני הייתי בודק כולל אולטראסאונד ורואה מה קורה. ברוב המקרים אין בעיה. בנוסף, לגבי כאבי המחזור שלך, שהם חזקים לדברייך, אני בד"כ מוצא לנכון להפנות את תשומת ליבך, שזה יכול להצביע על בעיה באגן, שהכאבים הם התוצאה שלהם. זה יכול להיות מדלקות חוזרות בעבר, הידבקויות או אנדומטריוזיס במידה זו או אחרת.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו