מיומות- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומות- דחוף
    עדנית
    04/07/2007

אני בת 50, לפי כ-3 שנים הרופאה אבחנה אצלי מיומנות, לאחר שהתלוננתי על איבוד דם רב בווסת. היא שלחה אותי לכריתת רחם אך אני מסרבת בכל תוקף. כיום אני עדיין מקבלת ווסת באופן סדיר כל חודש, ובאשר לזרימת הדם- אני כבר לא סובלת מאיבוד דם רב כל כך כמו פעם.
    האם עליי בכל מקרה לבצע כריתת רחם? בהנחה שכיום אני כבר לא סובלת משום תסמין.
    האם כשיפסיק לי הווסת אני עדיין אהיה בסיכון מסויים?
    האם אני לא מזניחה את עצמי לאור העובדה שאני לא מטפלת במיומנות (אני לומדת לחיות עם זה)- אני מפחדת להתעורר יום אחד ולהצטער על כך שהזנחתי את עצמי.
    והאם יש כיום דרכים אחרות כדי להסיר את המיומנות ללא צרך בכריתה של הרחם? אם כן איפה אוכל לקבל טיפול כזה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומות- דחוף

הוספת תגובה

• מיומות- דלוף

עדנית
    04/07/2007

המשך- אלו הםפ הממצאים שהגיעו בבדיקות שלי:
    באשר למתן שתן וצואה- אין לי הפרעות.באשר לרחם התוצאות הם: רחם קידמי, מוגדל, שרירני, גבוה מגיע עד לטבור. בדפנות הרחם ממצאים סולידיים שונים במרקמם. בדופן השמאלי ממצא סמיסולידי מורכב: 83/93/90 "מ בתוכו אזור עם מרקם אקולוגי לא סדיר ומוקדים היפראקוגניים קטנים רבים נראה גם אזור נוזלי: 36/29 מ,מ מלבד הממצא נראים גם מס' שרירנים: בדופן קדמי בקוטר 52 מ"מ ובדופן שמאלי בקוטר 52 מ"מ.. עובי רירית הרחם- 13 מ"מ. (אקוגנית, גבולות לא סדירים).
    בדיקות דם- ca-125 11.9,
    ca-19-9 3.1,
    cea 1.50
    במשפחה המורחבת יש הרבה שנפטרו מסוגי סרטן שונים. ואי לא סובלת שלחץ דם, שומנים בדם או השמנת יתר.
    סליחה על הטירחה ותודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כריתת רחם

ד''ר דוד סוריאנו
    07/07/2007

ישנן דרכים שונות לטפל בדימום מוגבר ללא כריתת רחם אך לא ניתן לייעץ לך ללא בדיקתך
    לעיתים ניתן לכרות את השרירן בלבד ולעיתים בגישה היסטרוסקופית אשר הינה פעולה קצרה יחסית באשפוז יום לעיתים ניתן לטפל בגישות אחרות. ישנן אלטרנטיבות ולכן אם למהר
    גם באם אין מנוס מכריתת רחם יש לבדוק האם ניתן לבצעה ללא פתיחת בטן
    אשמח באם תפני לקבלת ייעוץ נוסף לפני החלטה על כריתת רחם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו