מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת אשרמןרינת12/10/2008
שלום סליחה על האורך אני לאחר היסטרוסקופיה שבה באופן חד משמעי אובחנה תסמונת אשרמן ובוצעה הפרדת הידבקויות. לאחר כחודש קיבלתי מחזור ובUS הרירית רק עם שיפור מועט ולא נראת סדירה וכך גם שבוע לאחר מכן לפני הביוץ. אותו המחזור שלאחר הפעולה היה יותר ארוך ועם יותר דימום מה שהיה נראה כסימן חיובי. לדברי הרופא המצב ישתפר ממחזור למחזור והוא לדבריו ראה את הרירית בעיניו וזה מה שקובע ולא הUS. בנתיים קיבלתי עוד מחזור שנראה כמו אלה שהיו לפני ההיסטרו' ומאפיניים אשרמן. כמובן שאני מאוד בלחץ למרות שיודעת שלפעמים צריכים לעבור כמה היסטרו' עד ואם בכלל נפטרת הבעיה. יש לציין שאני עם מחלת חום כבר יותר משבועיים עקב וירוס אולי זה הסיבה למחזור המועט? השאלה שלי - האם יכול להיות שהרופא צודק וזה ישתפר לבד? (כי מצד שני קראתי גם שרירית שנראת תקינה במבט לאחר הפעולה יכולה להידבק שוב.) האם כידי להחליף רופא כי הביטחון העצמי שלו די הבהיל אותי מבחינתו נפטרה הבעיה ואני יכולה להיכנס להריון? תודה מראש וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת אשרמן
ד''ר אבישלום שרון13/10/2008שלום,
אומר לך איך אני נוהג במקרים אלו: כאשר מדובר באשרמן קשה, די סביר שהידבקויות יחזרו, אם כי לא בהכרח באותה מידה. חשובה הקליניקה, כלומר, כמות הדימום שלך ואורך המחזור. במקרה כזה, אני נוהג להיכנס שוב בהיסטרוסקופיה להערכה חוזרת, ובהתאם לצורך, גם טיפולית. כמו כן, טיפול הורמונלי לתקופה מסויימת לשמירה על הרירית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)