כאבי מחזור בלתי נסבלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מחזור בלתי נסבלים
    קרין
    19/10/2008

שלום ד"ר, חברתי האירה את תשומת ליבי לדבר הזה שנקרא אנדומטריוס ,אני בחורה בת 29 בריאה שעד לפני כשלוש שנים נטלתי גלולות מרסילון בעקבות כאבי מחזור שהרופא המליץ לי לקחת להפחתת הכאבים. נכון להיום אני לא לוקחת גלולות והכאבים חזרו וכואבים יותר מתמיד כמו שהיה לפני שלקחתי גלולות (כאבים משמע לקחת יום חופש מהעבודה כדורים כל שעתיים כאבי בטן תחתונה ועוד...) ניסיתי לחזור לגלולות לפי כשנה בערך למרסילון אך מכיוון שאני מעשנת הם גרמו לי לדפיקות לב מואצות ,הרופא שלי החליף לי לפמינט וגם התופעה הזאת היתה...אני רוצה היום לחזור לגלולות ואני לא יודעת איזה?והאם אפשרי למנוע כאבים של המחזור עד לגלולות? אודה להתייחסותך וחג שמח קרין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מחזור בלתי נסבלים

הוספת תגובה

• כאבי מחזור בלתי נסבלים

ד''ר אבישלום שרון
    19/10/2008

שלום קרין,
    אכן, התלונות שלך יכולות להתאים לאנדומטריוזיס. ניתן להקטין את עצמת הכאבים ע"י גלולות אך ריפוי ניתן להשיג רק בלפרוסקופיה. את מוזמנת ליצור איתנו קשר. עד המחזור- תרופות נגד כאבים שאת מכירה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו