נזק לרחם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזק לרחם?
    עינת
    04/11/2008

עברתי גרידה בשבוע 12 בגלל עובר ללא דופק מתאים לגודל של שבוע 10. אחרי 5 שבועות לא קיבלתי מחזור,והיו לי כאבים חזקים,פניתי לקופ"ח,והרופא (לא הרופא הרגיל שלי,אליו לא היו תורים) אמר לאחר בדיקה שהוא לא מוצא בעיה,מלבד העובדה שהמחזור לא מגיע.קיבלתי כדורי פרימולוט נור ל-7 ימים במינון של 2 ליום, ונאמר לי שאם לאחר מכן לא ייע המחזור יש חשד לנזק לרחם בעקבות הגרידה. שבוע לאחר מכן הגעתי לרופא הרגיל שלי,שאמר שבאולטרסאונד רואים "רירית יפה" ולכן אין חשש לנזק לרחם. אתמול,4 ימים לאחר שהפסקתי לקחת את הכדורים התחיל דימום לא מאוד כבד שנמשך עד עכשיו,בד"כ המחזורים שלי חזקים יותר. האם הדימום אמור להיות כבד כמו מחזור רגיל? האם העובדה שהוא קל יחסית עשויה להעיד בכל זאת על נזק לרחם? האם יש בדיקות שכדאי לעשות כדי לודא אם יש בעיה? תודה, יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזק לרחם?

הוספת תגובה

• נזק לרחם?

ד''ר אבישלום שרון
    14/11/2008

שלום,
    העובדה שדיממת לאחר הפרימולוטנור מצביעה על כך שהמצב תקין. צריך לראות גם את המחזורים הבאים.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

עינת
    14/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עינת
    21/12/2008

בהמשך לשאלתי מלפני כחודש. אמרת שיש לעקוב אחרי המחזורים הבאים. לפני כשלושה וחצי שבועות זיהיתי ביוץ,אחרי שבועיים ,הוסת לא הופיעה, ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית (פס חלש), לאחר יומיים נוספים קיבלתי מחזור-הריון כימי?. אופי הדימום היה שונה ממחזורים קודמים (לפני הגרידה) - יומיים של דימום כבד מאוד +יום של הכתמות קלות וזהו (במקום 4 ימים של דימום לא כל כך כבד +יום-יומיים של הכתמות בעבר). יש מקום לדאגה או להמשך בירור? אם לא, מתי אני אמורה לצפות לחזרה לנורמה מבחינת התנהגות הגוף שלי? תודה ושבוע טוב, עינת. (תור לרופא נשים נקבע לסוף שבוע זה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר אבישלום שרון
    23/12/2008

שלום עינת, אכן התמונה מתאימה להריון כימי וכך גם הדימומים שהיו לך. אין בכך כדי ללמוד משהו על המחזורים שלך מכיוון שמדובר היה בהריון.
    בברכה, ד"ר שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו