לאחר היסטרוסקופיה -שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר היסטרוסקופיה -שלום
    דגנית
    08/11/2008

שמי דגנית עברתי ניתוח קיסרי לפני כ4.5 שנים ומאז החלו דימומים ניסיתי להיכנס להריון אבל לא הצלחתי היו אומרים לי הורמונלי לאחר שהופנתי לטיפולי הפריה בבה"ח כרמל ללא הואיל לפני המחזור הייתי מקבלת שוב מחזור ושוב דימומים כל הזמן בין המחזורים לבסוף פניתי לרופא פרטי והוא אמר לי שרק היטרוסקופיה תעזור תנקה לי את הכל וגם ראינו באולטראסונד כל הזמן דימום מסתובב שמתקשה לצאת ,בהיסטרוס' נאמר שהיו הרבה הדבקויות מרובות ולבסוף

בוצעה גרידה למה הכוונה ?האם זה עקב הניתוח הקיסרי שביצעתי לפני כ4.5 שנים?האם אוכל להיכנס באופן טבעי להריון כעת או שאצטרך טיפולים?
    נתנו לי את התרופה פרוגילוטון למה נועדה והאם כולם לוקחים אותה ?
    כעת אני ביום ה6 ולאחר דימומים קלים כ3 החלו לי הפרשות חומות האם זה כתוצאה מהכדורים ?
    מה יכול להיות סיבת הפרשות חומות בהירות?
    תודה אשמח אם תענה לי על כל השאלות
    דגנית דיין יצחק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר היסטרוסקופיה -שלום

הוספת תגובה

• לאחר היסטרוסקופיה -שלום

ד''ר אבישלום שרון
    14/11/2008

שלום דגנית,
    הידבקויות בחלל הרחם מקשות על הכניסה להריון ועל החזקת העובר בששלביו הראשונים. לאור זאת, מבוצעת ההיסטרוסקופיה ובמהלכה מבצעים הפרדת הידבקויות. מתן הפרוגילוטון היא לנסות לשמר את רירית הרחם לאחר הפרוצדורה. בחלק מהמקרים, חוזרים אח"כ על ההיסטרוסקופיה, לאיבחון חוזר או להשלמת ההפרדה (במידת הצורך).
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו