מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר היסטרוסקופיה -שלוםדגנית08/11/2008
שמי דגנית עברתי ניתוח קיסרי לפני כ4.5 שנים ומאז החלו דימומים ניסיתי להיכנס להריון אבל לא הצלחתי היו אומרים לי הורמונלי לאחר שהופנתי לטיפולי הפריה בבה"ח כרמל ללא הואיל לפני המחזור הייתי מקבלת שוב מחזור ושוב דימומים כל הזמן בין המחזורים לבסוף פניתי לרופא פרטי והוא אמר לי שרק היטרוסקופיה תעזור תנקה לי את הכל וגם ראינו באולטראסונד כל הזמן דימום מסתובב שמתקשה לצאת ,בהיסטרוס' נאמר שהיו הרבה הדבקויות מרובות ולבסוף
בוצעה גרידה למה הכוונה ?האם זה עקב הניתוח הקיסרי שביצעתי לפני כ4.5 שנים?האם אוכל להיכנס באופן טבעי להריון כעת או שאצטרך טיפולים?
נתנו לי את התרופה פרוגילוטון למה נועדה והאם כולם לוקחים אותה ?
כעת אני ביום ה6 ולאחר דימומים קלים כ3 החלו לי הפרשות חומות האם זה כתוצאה מהכדורים ?
מה יכול להיות סיבת הפרשות חומות בהירות?
תודה אשמח אם תענה לי על כל השאלות
דגנית דיין יצחק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר היסטרוסקופיה -שלום
ד''ר אבישלום שרון14/11/2008שלום דגנית,
הידבקויות בחלל הרחם מקשות על הכניסה להריון ועל החזקת העובר בששלביו הראשונים. לאור זאת, מבוצעת ההיסטרוסקופיה ובמהלכה מבצעים הפרדת הידבקויות. מתן הפרוגילוטון היא לנסות לשמר את רירית הרחם לאחר הפרוצדורה. בחלק מהמקרים, חוזרים אח"כ על ההיסטרוסקופיה, לאיבחון חוזר או להשלמת ההפרדה (במידת הצורך).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)