מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרחבת הנרתיקמאיה13/11/2008
ד"ר שלום, אני בת 19 ועדיין לא קיימתי יחסי מין מלאים מהסיבה שהחדירה קשה, הבעיה היא שאני חוששת להיבדק ע"י גניקולוג עם כל המכשירים והמקלונים, מהתרשמות חיצונית נאמר לי שהכל תקין ביותר. חשבתי על ניתוח להרחבת הנרתיק וקריעת קרום הבתולין-מה דעתך? האם יש סיכון בניתוח כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבת הנרתיק
ד''ר אבישלום שרון14/11/2008שלום,
זה אפשרי ואכן אנו מבצעים זאת. יש צורך אבל בהערכה קפדנית כדי לוודא שזה אכן מה שדרוש לך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתגובה
מאיה20/11/2008ראשית תודה על התשובה, גניקולוגים מאבחנים את הבעיה כ"וגינמוס" או חוסר יכולת להתרשם מההימן" אני חייבת לציין כי אינני פוחדת, חוששת, או נרתעת במהלך האקט המיני, אני מאוד משוחררת ובשלה מבחינה מנטלית. אני מרגישה שיש קושי פיזי שלא נובע מגורם נפשי. המקום עדיין שמור וסגור ולכן הבדיקה הפיזית מרתיעה אותי, אני גם לא משתמשת בטמפונים כי קשה לי להחדיר. אני מרגישה מצידי שהבעיה היא לא נפשית כלל! ואולי רופאים מסויימים מקובעים ולא בוחנים מקרה בצורה אינדבידואלית, אני לא רוצה שיכניסו לי דברים לראש, זה עוד יותר מלחיץ מהמצב עצמו. ולא. לא עברתי התעללות מינית, לא גדלתי בבית דתי ואינני פרימיטיבית! בכל אופן המליצו לי על שימוש במרחיבים וכל מיני ייעוצים כאלו ואחרים, אני מבחינתי חושבת שישנה אפשרות ללכת על ניתוח, להרחיב טיפה את המקום ולקרוע את הקרום, אולי אז יהיה הרבה יותר קל, אני קצת מפונקת, מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתגובה
ד''ר אבישלום שרון21/11/2008שלום,
דברייך ברורים מאד וכך גם התייחסתי בתשובתי הראשונה.
הבעיה שהצגת מוכרת מאד ולחלוטין אין כאן פינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)