אני אמורה לעבור ניתוח לבקיעת הקרום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אמורה לעבור ניתוח לבקיעת הקרום
    טל
    18/11/2008

שלום,

אני אמורה לעבור ניתוח לבקיעת הקרום.

כתוב שיש לי קרום עבה , קשה, שמפריע לחדירה.

נאמר לי שמדובר בניתוח עם הרדמה מלאה 10 דק', ניתוח קל.

אני עושה בבי"ח ציבורי כך שלא נפגשתי עם המנתח והרבה מידע אין לי.

האם יש תפרים? כמה זמן החלמה? האם ניתן לנתח ללא הרדמה מלאה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך ניתוח

טל
    18/11/2008

ד"ר שלום שוב, דפדפתי קצת בפורום וקיבלתי תשובות לשאלות: יש תפרים, החלמה יממה עד שלושה וחייבים הרדמה מלאה. אבל מה שבעיקר מטריד אותי ואני מאד מבוהלת, אמנם מדובר באשפוז יום מח' נשים באחד מבתי החולים הציבוריים הגדולים במרכז הארץ, אך אינני יודעת אם המנתח מנוסה בניתוחים כאלו. קראתי שיש סיכון של קרע / דימום. אני מאד מפחדת מסיבוך במהלך הניתוח של חתך עמוק מדי... כתוב שהניתוח HUMENECTOMY ובעברית חיתוך קרום עם תפרים. אודה אם תוכל להבהיר לי את נושא הסיכון/סיבוך. וכן לגבי ההרדמה, האם זו הרדמה לזמן קצר, איפוזיה? תודה, מצטערת על האורך והבלבול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח הימנקטומיה

ד''ר אבישלום שרון
    19/11/2008

שלום,
    מדובר בפרוצדורה של 3-4 דקות שהעקרון שלה זה פתיחה "מסודרת" של קרום הבתולין. הסיבוכים האפשריים: זיהום, דימום, קרע, פיסטולה. ניתן לביצוע גם בהרדמה מקומית.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו