מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנייה דחופה.סיגל26/11/2008
שלום ! מזה כזמן רב מאוד אני סובלת מכאבים חזקים מאוד בבטן התחתונה שלי בנקודה ספציפית שם ולעיתים קרובות מאוד ביחסי מין בעת התנוחה המינסיונרית ולפעמים גם באחרות... פניתי מספר פעמים לרופא הנשים וביצעתי למעלה מ5 בדיקות אולטראסאונד וגינלי שהראו פעמיים ציסטות שלפי הרופא עברו לאחר המחזור הבא. יש לציין שהכאבים הללו חזקים במיוחד בזמן הביוץ והבטן שלי מתנפחת תמידי לצורה הריונית. יש לי באופן כללי רצון תמידי לשתן(אני לפעמים מתעוררת גם בלילות אך אין הרטבות לילה או משהו כזה..) ואין שום דלקות גם את הבדיקות הללו ביצעתי עם כל בדיקת אולטרא' והכל תקין... השבוע כמעט ולקחתי עצמי למיון היוו לי התכווציות איומות בבטן התחתונה כמו הכאבים שאני חשה בעת הסקס מדובר בכמה ימים לפני מחזור... האם מדובר באנדרטמיוזיס ? שלפוחית רגיזה? ואם לא מה יכולה להיות הבעיה אם היא לא גניקולוגית?? הייתכן ששבועיים ומעלה מהחודש כולו ארגיש כאבים בבטן :פעם של מחזור פעם של ביוץ ופעם של משהו לא ידוע???זה גם קורה לי ביחסי מין תמיד הבטן התחתונה כואבת ואני רוצה להשתין.. אני אודה לתשובתך כי אני כבר ממש מיואשת הכאבים לא חולפים ותמיד אומרים לי שהבדיקות תקינות... ושזה קשור בביוץ.. מצטערת על המלל הארוך אבל אני באמת כבר חסרת אונים... תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנייה דחופה. אנדומטריוזיס?
ד''ר אבישלום שרון28/11/2008שלום,
התיאור שלך מאד מאד מתאים לאנדומטריוזיס. כפי שאת וודאי יודעת, המחלה יכולה לערב איברים שונים באגן, ואולי, אם היא קיימת אצלך, היא מערבת גם את שלפוחית השתן ו/או את המעי.
בדיקת הא"ס לא מאבחנת אנדומטריוזיס, וחשוב לזכור זאת.
הסבירות לאבחנה הנכונה מבוצעת בשיחה מדוקדקת איתך ובבדיקה גינקולוגית מכוונת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סיגל29/11/2008תודה דוקטור . אז מכאן מה עלי לעשות שוב ללכת לגניקולוג ואז מה להגיד לו?כי כפי שראית תמיד אומרים לי שאין כלום... אני מבינה שבודקים זאת בעזרת ניתוח כלשהו כל גניקולוג מוסמך לעשות זאת? או שזה מצריך גניקולוג מומחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר אבישלום שרון04/12/2008שלום,
לא כל רופא עוסק באנדומטריוזיס, ובהחלט ניתוח לפרוסקופי של אנדומטריוזיס דורש מיומנות גבוהה מאד (כמו בכל תחום יחודי).
את מוזמנת ליצור איתי קשר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)