ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ
    טל
    07/12/2008

שלום, אני מקבלת מחזור כל 30 יום סדיר, ביוץ כנראה סדיר (לפי מה שנבדק עד עתה). החודש קיבלתי מחזור קצר מהרגיל עם כאבי בטן לא אופיינים. מאז המחזור יש לי חולשה , כאבי ראש , מדי פעם כאבי בטן תחתונה ואני לא "חוזרת לעצמי". מכיון שהחודש אני אמורה לעבור הזרעה ראשונה, ללא תמיכה הורמונלית, ניגשתי היום (יום 12) למעקב זקיקים. 7 שעות לאחר האולטראסאונד, הופיע הכתמה חומה (כמו תחילת מחזור). מה יותר הגיוני שמדובר במחזור משיבוש הורמונלי או פציעה מהבדיקה? לעניין אחר, התוצאות המפתיעות של המעקב: רירית 6.8, סדירה ,ללא נוזל ימין - מס' זקיקים קטניים, מבנה עכור 17X17 שמאל - זקיק 12 מ"מ ועוד מספר קטנים 10 מ"מ פרוגסטרון - 3.6 אסטרדיול - 293 אודה לעזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ

הוספת תגובה

• ביוץ

ד''ר אבישלום שרון
    11/12/2008

שלום,
    ההפרשה החומה תיתכן לפני הביוץ, ואכן יש לך זקיק של 17 מ"מ. אפשרי שהתלונות שלך כלל לא קשורות לגינקולוגיה ואולי דלקת ויראלית למשל, בתקופה הזו.
    בהצלחה בהמשך,
    (שימי לב שהפורום הזה הוא ניתוחי).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו