רירית רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית רחם
    קרן
    04/02/2009

שלום רב יש לי חברה שיש לי שני ילדים היא לא מצליחה להכנס להריון כבר 4 שנים אחרי סידרה של בדיקות המחזור הפסיק לה ואמרו לה שאין לה רירית רחם ואין לה מה לעשות בנושא היא דתיה אז אמרו לה שרק תפילות יעזרו השאלה שלי האם זה נכון שאין מה לעשות? אני אחכה לתשובה שלך ובמקביל אקח ממנה עוד פרטים כי היא ממש בדיכאון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית רחם

הוספת תגובה

• רירית רחם

ד''ר אבישלום שרון
    04/02/2009

שלום,
    לעתים מדובר בהפסקה זמנית של המחזור ובהמשך זה חוזר. אני מניח שבוצעו בדיקות הורמונליות וא"ס בהקשר שלה.
    ד"ר שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פרטים

קרן
    06/02/2009

היא עברה ניתוח קיסרי עם הילד האחרון הכל עבר חלק ומאז מסתבר שכל הרחם התמלאה הדבקויות שאפילו בצילום רחם לא הצליחו לראות את מבנה הרחם ואז היא עשתה איסטרוסקופיה ניתוחית ניסו למצאו רירית רחם ולא מצאו וגם המקומות שלא היו עם רירית נהיו עם הדבקויות ומאז אין לה מחזור מנובמבר. רשום לה בתוצאות של הניתוח חשש לסינדרום אשרמן אין לי מושג מה זה אומר. כשהיא צלצלה לרופאה שלה ואמרה שהיא לא מקבלת מחזור וגם אין הריון מאז היא אמרה שאין מה לעשות האם זה נכון? ואם יש מה לעשות אני מבקשת עזרה כי היא ממש בדיכאון אלפי תודות ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פרטים

ד''ר אבישלום שרון
    07/02/2009

שלום,
    Asherman syndrome מבטא הידבקויות בחלל הרחם. הטיפול הוא ניתוחי בהיסטרוסקופיה, דורש נסיון רב ומיומנות מאד גבוהה, ולעתים יש לחזור על הבדיקה, כלומר לבצע אותה באופן מדורג. הכל בתלות במידת החומרה.
    בברכה, ד"ר שרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

קרן
    08/02/2009

מה קורה אם גם הניתוח השני לא עוזר זה אומר שהיא לא יכולה להכנס להריון בחיים יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר אבישלום שרון
    10/02/2009

לא מציע להיות טוטאלית בקביעה. ראיתי פעמים רבות שיפור ברירית גם כשהמצב ניראה היה "אבוד".
    בברכה,
    ד"ר אבישלום שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו