ציסטות חוזרות לאחר 6 חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטות חוזרות לאחר 6 חודשיים
    רעות ע
    07/03/2009

שלום רב אני מועמדת לניתוח ציסטקטומי נוסף (מספר 5 ) לפני כ 6 חודשיים עברתי ניתוח להוצאת אנדומטריומה בימין בשחלה וכן לניקוי אנדומטריוזיס מפושט ביתור הכולל מעי גס ופריטוניאום והדבקויות קשות כרגע יש אנדומטריומה בשחלה שמאלית ומומעדת לציסטקטומי אציין שיש לי כאב בבטן ומוקרן לרגל דקירות בחילות תחושת שובע ציסטה בגודל 5 ס"מ האם יש מצב שהדבקויות חזרו ? מדוע ציסטות חוזרות ? יש לי רגישות בבטן שמאלית תחתונה האם תמיד ציסטות יחזרו אם יש אנדומטריומה אז יש גם הדבקויות או שזה משהו אחר מה הסיכוי שיש מעורבות של מעי שבניתוח הקודם היה מעורב המעי מה לעשות אני סובלת כול הטיפוליים כולל גלולות ודיכוי לוקרין לא הועילו וכי אני סובלת מבעיות רקע מרובות ונוטלת תרופות אשמח להסבר ומה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ציסטות חוזרות לאחר 6 חודשיים

ד''ר אבישלום שרון
    07/03/2009

שלום,
    אם עדיין יש לך כאבים, סימן שלא כל נגעי האנדומטריוזיס נוקו בניתוחים הקודמים. הייתי מציע לתכנן היטב היטב את הניתוח הבא, ולא להיכנס "רק" בגלל הציסטה. הציסטה לכשלעצמה לא מהווה אינדיקציה לביצוע לפרוסקופיה אצלך.
    בברכה,
    ד"ר אבישלום שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו