מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציסטות חוזרות לאחר 6 חודשייםרעות ע07/03/2009
שלום רב אני מועמדת לניתוח ציסטקטומי נוסף (מספר 5 ) לפני כ 6 חודשיים עברתי ניתוח להוצאת אנדומטריומה בימין בשחלה וכן לניקוי אנדומטריוזיס מפושט ביתור הכולל מעי גס ופריטוניאום והדבקויות קשות כרגע יש אנדומטריומה בשחלה שמאלית ומומעדת לציסטקטומי אציין שיש לי כאב בבטן ומוקרן לרגל דקירות בחילות תחושת שובע ציסטה בגודל 5 ס"מ האם יש מצב שהדבקויות חזרו ? מדוע ציסטות חוזרות ? יש לי רגישות בבטן שמאלית תחתונה האם תמיד ציסטות יחזרו אם יש אנדומטריומה אז יש גם הדבקויות או שזה משהו אחר מה הסיכוי שיש מעורבות של מעי שבניתוח הקודם היה מעורב המעי מה לעשות אני סובלת כול הטיפוליים כולל גלולות ודיכוי לוקרין לא הועילו וכי אני סובלת מבעיות רקע מרובות ונוטלת תרופות אשמח להסבר ומה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות חוזרות לאחר 6 חודשיים
ד''ר אבישלום שרון07/03/2009שלום,
אם עדיין יש לך כאבים, סימן שלא כל נגעי האנדומטריוזיס נוקו בניתוחים הקודמים. הייתי מציע לתכנן היטב היטב את הניתוח הבא, ולא להיכנס "רק" בגלל הציסטה. הציסטה לכשלעצמה לא מהווה אינדיקציה לביצוע לפרוסקופיה אצלך.
בברכה,
ד"ר אבישלום שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)