מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח להוצאת ציסטה בנרתיקהדס12/03/2009
שלום, עברתי ניתוח ויסטיבוליטיס לפני 4.5 שנים. הכל היה מצויין עד שלפני כ- 4 חודשים גילו לי 2 ציסטות בנרתיק. לפני חודשיים עברתי ניתוח להוצאתן, ניתוח בהרדמה מלאה שערך כשעה וחצי. הניתוח היה מסובך מהרגיל מכיוון שציסטה אחת היתה מדולקת ולא היה ניתן להוציאה בשלמותה, והציסטה השנייה היתה מאוד עמוקה, כך שהיה קשה מאוד להוציא אותה (לבסוף הוצאה בשלמותה) לאחר הניתוח סבלתי מכאבים קשים שלבסוף התברר שזה בעקבות דלקת שהתפתחה באזור, לאחר קבלת אנטביוטיקה מצבי השתפר. היום, חודשיים אחרי אני עדין סובלת מכאבים בנרתיק, בצד אשר בו הציסטה היתה עמוקה מאוד. הכאבים הם בעיקר בערב. הייתי בביקורת אצל רופא הנשים אשר ביצע את הניתוח, והוא אמר שאין דלקת באזור, ושהאזור מחלים ונראה טוב. שאלתי היא, האם זה סביר שאני עדין סובלת מכאבים? בעקבות הכאבים אני לא יכולה לעמוד/לשבת לאורך זמן. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להוצאת ציסטה בנרתיק
ד''ר אבישלום שרון13/03/2009שלום,
אכן סביר, אך גם סביר שיש לכך סיבה. מציע להישאר במעקב, ואף לפנות לביקורת חוזרת במידת הצורך.
בברכה,
ד"ר אבישלום שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה בנרתיק
שירה14/06/2009שלום הדס יש לי גם ציסטה עם דלקת בצד 1 בנרתיק. הרופא אמר שכדאי לנתח רציתי לשאול אותך האם הניתוח כואב? ההרדמה? יש תפרים? ואחרי כמה זמן התאוששת אשמח מאוד אם תעני לי כי אני מאוד מפחדת.
תודה
ויום נפלא
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)