שאלה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה??
    שני
    24/03/2009

אני בת 31, עם פיברומיאלגיה. לפני כשנה ילדתי את בתי (לאחר טיפולים IVF בעקבות אנדומטריוזיס) וילדתי אותה בניתוח קיסרי. לאחר הניתוח עברתי שני ניתוחים עקב חסימות מעיים. מאז אני סובלת מכאבים בבטן העליונה כל הזמן !! כל בדיקות מערכת העיכול (גסטרו, נשיפה, קולונוסקופיה רגישות לצליאק/לקטוז וCT) תקינות.
    שאלתי - האם יכול להיות שהאנדומטריוזיס גורם לי לכאבים בבטן העליונה (במרכזה) ? אני מנסה למצוא פתרון לכאב הכרוני ש"התיישב" אצלי - אני שואלת מכיוון שאני נוטלת גלולות ודווקא בשבוע שאני מפסיקה כאבי הבטן נרגעים מעט ואח"כ שוב מתחילים ? אודה על עצתכם והארותיכם.

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה??

הוספת תגובה

• כאבי בטן עליונה

ענת
    18/08/2012

גם אני מאובחנת עם אנדמטריוזיס, עברתי שני ניתוחים וכול הזמן כאבים בבטן העליונה. בהתחלה חשבו שמדובר בקיבה, עברתי גסטרוסקופיה שהיתה תקינה, אולטרסאונד בטן תקין, בדיקות דם תקינות. אם הייתי יכולה לעשות העתק הדבק למצבי הייתי בוחרת במה שכתבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנדומטריוזיס

ד''ר אבישלום שרון
    25/03/2009

שלום,
    הכאבים יכולים לנבוע מהידבקויות לאחר הניתוחים שעברת, ואם מחזוריים אז באמת מעלים את האפשרות של מעורבות המעיים באנדומטריוזיס.
    כמובן, שלא ניתן לראות זאת בבדיקות שציינת.
    בברכה,
    ד"ר שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו