מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לשרירןשיר06/04/2009
בוקר טוב יש לי שרירן בגודל 15 שבועות ונקלטתי להריון האם אפשרי להמשיך הריון במצב זהאגב גם ציסטות קטנטת מסביב בתודה שיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך קצר
שיר06/04/2009אגב יש לי גירודים וכאבים עזים בתוך הפות נבדקתי אצל רופא נשים שאומר שהכל נרי אין פטרייה ולא דלקת ממה זה יכול להגרם וזה עדיין ממשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיומה והריון
ד''ר אבישלום שרון06/04/2009שלום,
ניתן להמשיך את ההריון, אך יש צורך במעקב ובהשגחה. ייתכנו כאבים בהמשך, צירים מוקדמים ואף עד לידה מוקדמת. לעתים יהיה צורך בניתוח קיסרי. הכל בתלות בגודל המיומה ובמיקום שלה ביחס לרחם.
יחד עם זאת, ייתכן ששום דבר ממה שציינתי יופיע.
לגבי הגרד, רק בבדיקה אוכל לנסות להבין במה מדובר.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שרה08/04/2009לגבי הגרד הייתי במיון עברתי בדיקה ולא מצאו כלום קיבלתי כדורים להכנסה וכן משחה טבע קוטן ודבר לא עוזר למרות שאמרו שאין דלקת אין פטרייה ואין כלום איני יודעת יכול להיות שזה נובע מהשרירן אין לי הפרשות והכל נקי רק מגרד מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר רק שזה לא אימייל שלי
שרה08/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
ד''ר אבישלום שרון11/04/2009שלום,
אם כך לא מדובר בפטריה, וקיימת סיבה אחרת וודאי.
ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)