שלום לך דוקטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך דוקטור
    שרה
    11/04/2009

ברוני לדעת אם יש לי שרירן בגןדל 16 שבי האם אפשרי לנתח בלפרוסקופייה ולמה הציעו לי בסורוקה דווקא ניתוח פתיחת בטן והסרת רחם בטענה שהרחם מוקשה וגדול ,במה כדאי לבחור איזה סוג ניתוח עדיף בתודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לך דוקטור

הוספת תגובה

• שלום לך דוקטור

ד''ר אבישלום שרון
    12/04/2009

שלום,
    רחם בגודל 16 שב', ניתן לנתח בלפרוסקופיה. כך אני נוהג. את מוזמנת להערכה שלי במידה שתירצי בכך.
    בברכה, ד"ר שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה

שרה
    13/04/2009

מה מומלץ פתיחת בטן או לפרוסקופיה מה עדיף לדעתך אשמח לבוא להערכתך אך אתה בצפון ואני בערד והמרחק לא קטן בתודה שרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה

ד''ר אבישלום שרון
    13/04/2009

שלום,
    כמובן שלפרוסופיה עדיפה.
    הסיבות לכך רבות. ביניהן: ניתוח ללא פתיחת הבטן, דימום מועט, הסיכון לזיהום נמוך מאד, החתכים בעור הבטן קטנים מאד- איכות מבחינה קוסמטית, הסיכון להידבקויות תוך בטניות קטן יותר, ההתאוששות קצרה (שחרור בתוך יום אחד) וחזרה לפעילות יומיומית בתוך ימים ספורים.
    (באשר למרחק, את מוזמנת לשוחח איתי בטלפון).
    בברכה, ד"ר שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך וחג שמח

שרה
    14/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו