מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום בזמן דיכוי (אנדו') וקרישי דםמתניוזיס24/04/2009
שלום לך ותודה על התמיכה. אני נוטלת גלולות ברצץ למעלה מ- 3 חודשים וזכור לי שהרופא אמר לי שייתכן דימום לאחר 3 חודשים, צריך לעשות הפסקה עם הגלולות ולחזור כשהדימום מפסיק. הדימום הוא בזמן שתן ומתן צואה בלבד. היום לאחר התכווצויות ממשוכות ולחץ מיידי להתפנות, ולאחר מתן צואה ושתן בדקתי אם הדימום ממשיך, ובמבט לנייר ראיתי שקית עור בגודל של 4 -6 ס"מ בערך גמישה ובתוכה נוזל שחור דומה (אולי דומה לשוקולד כמו שהרופאים מתארים), האם ייתכן כי מדובר בציסטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בזמן נטילת גלולות ברצף
ד''ר אבישלום שרון24/04/2009שלום,
הדבר הראשון שעולה לי לראש זה קונדום שנישאר שם, בהנחה שהשתמשת בקונדום לאחרונה. לא מדובר בציסטה. היה ולא, כדאי לבדוק ולראות את כל הנרתיק ואולי ישנו רמז למה שנמצא על ידך.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
מתניוזיס27/04/2009לא. אני לא מקיימת יחסי מין עם קונדום. לא בכלל, לא צריך, בטח לא עכשיו כשיש סיכון שאני בכלל לא אוכל גם לא בעתיד (ללא טיפולים) להיכנס להריון, ובטח לא כשלוקחים גלולות ברצף. לא אמרתי שק גומי, תגובה מוזרה , במשך כמה שניות תהיתי אם ענית בציניות. בכל מקרה אבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
ד''ר אבישלום שרון28/04/2009שלום,
חס וחלילה, ממש לא בציניות. התקשרתי למילה "שק" עור שכתבת, ומכאן עלתה לי המחשבה. כמו כן, יש נשים שמשתמשות גם בגלולות וגם בקונדום במשולב. כמובן, שאם לא השתמשת בקונדום, אז זה יורד מהפרק. מקרים כאלו ראיתי, בניסוחים שונים, לא מעט.
מעבר לכך, בכי טוב, זה לגשת לבדיקה כדי לנסות לברר את זה.
חג עצמאות שמח, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)