מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר שרוןעינבר29/04/2009
שלום רב
יש לי שאלה קצת אחרת
לפני כ3 שבועות היה לי כאבים עזים מהכתף ועד שורש כף היד שמאל
לפני כ 3 ימים הבחנתי גולה בבית השחי קרוב לשד שמאל ללא אודם הגולה פנימית אך לעעיתים כאשר לוחצים עליה היא כואבת מה שכן יש לי כאבים מהכתף ועד סוף היד כמעט
רופא משפחה שלל פרונקל אבסס וכי שלח לסונר שד ובית שחי ונכתב כי הממצא נייד ורגיש
במקביל יש את המצצא השחלתי משמאל
לפני כשנה בדיוק עברתי למפקטומיה בשד ימין עקב גוש פילואידוס וכן גם הייה ממצא בשחלה ימין
שאלותי הם
האם יכול להיות קשר בין השחלה לאיזור השד ובית השחי שמתי לב כשיש לי בשחלה אחרי כמה זמן עולה בחלק העליון של הגוף גם גוש
לצערי עדין לא יודעים איזה גוש זה ?
מה דעתך בנושא
אציין שבמישוש יחסית עמוק מרגישם את הגוש
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר שרון
ד''ר אבישלום שרון29/04/2009שלום,
התמונה מאד כללית, שכן יש מקרים שיש קשר ויש מקרים שלא. את זה יש לברר. לכן, ההמלצה שלי היא לבצע איבחון מדוייק של הממצא בשחלה ואיבחון מדוייק של הממצא בשד, ואז לבחון את הקשר בין שניהם.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)