לאחר בירור נוסף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר בירור נוסף
    ליהי
    03/05/2009

היום נפגשתי עם רופא מומחה לאחר שאני סובלת מכאבי בטן בצד ימין בבטן תחתונה. ביצעתיאת כל הבדיקות האפשריות ולאחר בדיקה של הרופא התברר כי יש רגישות בשחלה ימנית ללא כל ממצא אחר שניתן לראות. (הייתי מועמדת ללקפרוסקופיה)הרופא אמר כי הוא שולל כמעט לחלוטין אנדומטריוזיס כיוון שלפי ההסיטוריה שלי הייתי עם התקן מירנה ולכן הוא חושב שזה לא זה.
    הבעיה היא שהוא לא מצליח לאבחן את הסיבה לכאבים .
    הטיפול שהוא המצליץ הינו טיפול של 3 חודשים בגלולות מסוג : ORTHO CYCLEN ובמידה וזה לא יעזור אני יחזור אליו , האם נכון לחכות 3 חודשים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר בירור נוסף

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד''ר אבישלום שרון
    03/05/2009

שלום,
    כשיש מירנה קשה לאבחן או לשלול אנדומטריוזיס, ולכן, כדאי לבצע הערכה ללא מירנה. אפשר ליטול גלולות, אך לדעתי, אפשר לבדוק גם בחודש הנטילה השני ולראות במה מדובר.
    לא הייתי שולל לגמרי לפרוסקופיה.
    בברכה, ד"ר שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על מהירות התגובה : )

ליהי
    03/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו