מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיסון סרטן צוואר-הרחםאילית16/05/2009
שלום רב
הפנו אותי לקבלת החיסון ורציתי לשאול האם לאחר הזריקה עצמה יהיו תופעות לואי או משהו מהסוג הזה שאצטרך לנוח? או שזו זריקה סטנדרטית ולא כואבת בישבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון סרטן צוואר-הרחם
ד''ר אבישלום שרון16/05/2009שלום,
הזריקה היא בשריר הכתף. אין צורך במנוחה. יכולה לגרום קצת למיחושים במקום הזריקה, ובמקרים בודדים, לרגישות מקומית.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד הבהרה
אילית16/05/2009שלום, לי נאמר שהזריקה היא בשריר הישבן
מדובר בחיסון לנשים מעל גיל 26
האם זה אותו הדבר - אותם הרגישיות?
אודה לך על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד הבהרה
ד''ר אבישלום שרון16/05/2009שלום,
החיסון הזה נקרא Cervarix וההזרקה והתופעות כפי שציינתי. זה אותו דבר. את החיסון הזה ניתן לתת עד גיל 45.
ד"ר שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמירות סותרות לגי מרווח הזמן
אילית17/05/2009שלום רב ד"ר שרון
רופא הנשים שלי אמר לי שבין הזריקה הראשונה לשנייה צריך לחכות חודשיים אבל כשרכשתי את החיסון וקיבלתי אותו נאמר לי שמרווח הזמן בין הזריקה הראשונה לשניה הוא חודש
מה באמת מרווח הזמן בין הזריקה הראשונה לשנייה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמירות סותרות לגי מרווח הזמן
ד''ר אבישלום שרון18/05/2009שלום,
בחיסון Gardasil מחכים חודש אחד ובחיסון Cervarix חודשיים. הזריקה השלישית היא בכל מקרה 6 חודשים לאחר הראשונה, בשני החיסונים.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)