עזרה דחופה אני בלחץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה אני בלחץ
    א.ד.
    19/05/2009

הפסקתי גולולת בפברואר השנה, החלטנו באפריל לנסות להרות, קיבלתי מחזור ב 14.4.09 זיהיתי ביוץ 3.5.09 לפי ערכה ביתית והרגשה וקימנו המצווה (יחסי מין) רק פעם אחת. 4 ימים לאחר קיום יחסי המין הרגשתי צרבת איומה באמצע הלילה ומאז החלו לי בחילות בערבים, חום גבוה, הירדמויות בידים, אי יכולת לשכב על הבטן ממש חשבתי שנקלטתי להריון כי מעולם לא סבלתי מכאלו דברים. 12 יום לאחר הביוץ עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. ביום 17.5.09 יצאה לי הפרשה שחורה עם חתיכות לבנות, יום למחרת אותו הדבר והיום 19.5.09 החל לי כבר כמו דימום אדום חום, לדעתי קיבלתי מחזור, אבל הבחילה והצרבת הנוראיות לא עוזבות אותי, אני מרגישה שהגרון בוער ואפילו חום חזק למטה, כאילו יורדים לי מים חמים. שאלתי היא האם זה קשור למחזור? אולי אני בכל זאת בהריון? מה עלי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה אני בלחץ

הוספת תגובה

• עזרה דחופה אני בלחץ

ד''ר אבישלום שרון
    19/05/2009

שלום,
    התופעות לא מתאימות להריון בשלב הזה שתיארת. ממליץ לפנות לרופא המשפחה. כמובן, במקביל לבצע בדיקת הריון שוב.
    בברכה, ד"ר שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו