מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנדרוקור ואקנהכרמל20/05/2009
שלום רב,
אני בת 23 נטלתי גלולות במשך 4-5 שנים ולפני כחצי שנה החלטתי להפסיק, כתוצאה מכך המחזור לא הופיע ואובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות. בנוסף לעובדה זו התחלתי לסבול מאקנה. רופא הנשים המליץ לי על אנדרוקור 10 מ"ג כטיפול למשך 3 חודשים. יש לי מספר שאלות: האם לאחר הטיפול בכדורים והפסקתם האקנה יחזור? האם יש משהו נוסף/אחר שיכול לטפל באקנה שהוא לא רקוטן? (כי הרי הבעיה שלי היא הורמונלית...) האם התרופה דומה לגלולות? ומה ניתן לעשות עם השחלות הפוליצסטיות חוץ מאשר לקחת גלולות?
תודה מראש,
כרמל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה והעדר מחזור
ד''ר אבישלום שרון20/05/2009שלום,
מציע קודם לבצע בירור הורמונלי, ואז לטפל בהתאם. לא תמיד גלולה היא התרופה המתאימה. בהתאם, ניתן יהיה לשקול טיפולים שונים.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר עברתי אבחנה הורמונלית
כרמל20/05/2009שלום רב,
קודם כל תודה על התשובה המהירה.
כבר עברתי אבחנה הורמונלית גם באולטראסאונד וגם בבדיקות דם אשר איששו את העניין של השחלות הפוליציסטיות: TSH- 4.04 PROLACTIN- 190 ESTRADIOL- 369
שאלתי היא האם יש משהו אחר חוץ מאנדרוקור שאתה מכיר שעוזר לאקנה? והאם לאחר נטילת הכדורים האקנה תחזור? כמו כן האם היית ממליץ על אנדרוקור כטיפול?
אודה לך אם תוכל לענות לי על השאלות הללו.
תודה מראש,
כרמל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר עברתי אבחנה הורמונלית
ד''ר אבישלום שרון20/05/2009שלום,
אנדרוקור זו אפשרות, וכך גם גלולות רגילות או דיאנה. בהפסקת התרופה, האקנה יכול לחזור.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)