אנדרוקור ואקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדרוקור ואקנה
    כרמל
    20/05/2009

שלום רב,

אני בת 23 נטלתי גלולות במשך 4-5 שנים ולפני כחצי שנה החלטתי להפסיק, כתוצאה מכך המחזור לא הופיע ואובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות. בנוסף לעובדה זו התחלתי לסבול מאקנה. רופא הנשים המליץ לי על אנדרוקור 10 מ"ג כטיפול למשך 3 חודשים. יש לי מספר שאלות: האם לאחר הטיפול בכדורים והפסקתם האקנה יחזור? האם יש משהו נוסף/אחר שיכול לטפל באקנה שהוא לא רקוטן? (כי הרי הבעיה שלי היא הורמונלית...) האם התרופה דומה לגלולות? ומה ניתן לעשות עם השחלות הפוליצסטיות חוץ מאשר לקחת גלולות?

תודה מראש,

כרמל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדרוקור ואקנה

הוספת תגובה

• אקנה והעדר מחזור

ד''ר אבישלום שרון
    20/05/2009

שלום,
    מציע קודם לבצע בירור הורמונלי, ואז לטפל בהתאם. לא תמיד גלולה היא התרופה המתאימה. בהתאם, ניתן יהיה לשקול טיפולים שונים.
    בברכה, ד"ר שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר עברתי אבחנה הורמונלית

כרמל
    20/05/2009

שלום רב,
    קודם כל תודה על התשובה המהירה.
    כבר עברתי אבחנה הורמונלית גם באולטראסאונד וגם בבדיקות דם אשר איששו את העניין של השחלות הפוליציסטיות: TSH- 4.04 PROLACTIN- 190 ESTRADIOL- 369
    שאלתי היא האם יש משהו אחר חוץ מאנדרוקור שאתה מכיר שעוזר לאקנה? והאם לאחר נטילת הכדורים האקנה תחזור? כמו כן האם היית ממליץ על אנדרוקור כטיפול?
    אודה לך אם תוכל לענות לי על השאלות הללו.
    תודה מראש,
    כרמל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר עברתי אבחנה הורמונלית

ד''ר אבישלום שרון
    20/05/2009

שלום,
    אנדרוקור זו אפשרות, וכך גם גלולות רגילות או דיאנה. בהפסקת התרופה, האקנה יכול לחזור.
    בברכה, ד"ר שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו