החלפת גלולות ממליאן ליסמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת גלולות ממליאן ליסמין
    אורית
    22/05/2009

היי..

אני בת 24 סובלת מאקנה קל עד בינוני לאחר שאיבחנו אצלי מצב של שחלות פוליסיצטיות.

עד לפני כחצי שנה נטלתי גלולות יסמין במשך שנתיים, שעזרו לי ממש לעור הפנים שהיה בתקופת הנטילה חלק ויפה.

החלטתי לעשות הפסקה לגמרי עם הגלולות -( חיכיתי למחזור שהגיע רק לאחר משך של שלושה חודשי המתנה) אך לצערי החצ'קונים חזרו .

הלכתי לגניקולגית שהמליצה לי על גלולת מליאן - שהמינון שלהנמוך יותר וגם היא "אמורה להעביר לי את הפצעונים על הפנים"

התחלתי לקחת מזה חודש גלולת מליאן (כרגע אני באמצע החפיסה ראשונה) והתחושה היא שמצב האקנה רק מחמיר במקום להרגע- בעיקר באזור הלחיים והסנטר- אזורים שמעולם לא היו לי בהם.

אני חושבת בחודש הבא לחזור בחזרה לגלולת יסמין הטובה והמוכרת בה הייתי רגילה להשתמש-

שאלתי היא- האם זה בסדר להחליף את הגלולה כבר אחרי החודש הראשון? האם המעבר בין המינונים לא יפגע בי באיזוהיא דרך ויצור תופעות לוואי כלשהן?

וכמה זמן להשערתך יקח מהרגע שאחל ליטול את גלולת היסמין שוב -היא תעביר לי את הפצעונים מהפנים?

ובכלל האם באמת כמו שאומרים מומלץ לא לבצע הפסקות בנטילת הגלולה ע"מ ל"נקות את הגוף"?

סליחה על האורך ועל כל השאלות ותודה מראש

אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלפת גלולות ממליאן ליסמין

ד''ר אבישלום שרון
    23/05/2009

שלום,
    אין שום צורך "לנקות את הגוף".
    לגבי היסמין, ברור שבאופן טבעי את צריכה ליטול יסמין ולא גלולה אחרת. זו הגלולה שהסתדרת איתה כל כך טוב, היא לא יצאה מהשוק, והיא טובה מאד. את יכולה לחזור אליה.
    בברכה, ד"ר שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודהרבה על התשובה ועל התגובה המהירה

אורית
    24/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו