מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוליציסטית וגלולותרונית24/05/2009
שלום!
אני בת 22 והתגלו אצלי שחלות פוליצסטיות לפני כשנה ואני נוטלת גלולות דיאנה 35 ואנדרוקור עוד מעט כשנה.
אני סובלת מבחילות מהגלולות ולפעמים מקיאה. הבחילות האלו מאוד מפריעות לי ואיני מסוגלת לאכול כשזה לא עובר.
אני נוטלת את הגלולות תמיד אחרי ארוחת צהרים.
רציתי לשאול-
1.אם אני מקיאה אז אין השפעה של הגלולה ? האם הגלולה גם יוצאת בהקאה?
2.לאור המקרה שפורסם לאחרונה, אני מעדיפה לטפל בבעיה בצורה טבעית אך הרופא אמר לי שכדאי לקחת גלולות כדי שלא יהיו בעיות בעתיד
האם ישנה דרך אחרת ללא נטילת גלולות?
3.מהן החסרונות של הגלולה?
5. יש רקע של סרטן במשפחה- לדודה שלי היה סרטן השד.. האם אסור לי לקחת גלולות?
4. האם ייתכן שהורידים בגופי נהיו בולטים כתוצאה מזה? כי שמתי לב לורידים ביד ובחזה..
אודה מאוד לתשובה מפורטת!!!
תודה ויום טוב
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליציסטית וגלולות
ד''ר אבישלום שרון24/05/2009שלום רונית,
1- במקרה של השאות, יתכן שהשפעת הגלולה יורדת.
2- אפשר להתקין מירנה בחלל הרחם.
3- תופעות לוואי, מעלה את מצב הקרישיות בדם, האסטרוגן הוא הורמון שיכול לגרום לסרטן- לכן הוא ניתן יחד עם פרוגסטרון.
4- יתכן קשר.
5- זה לא משפיע על ההחלטה.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)