איפה בדיוק הבעיה!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה בדיוק הבעיה!!!!
    s.g.h
    21/06/2009

שלום רב
    אני בחורה בת 21 רווקה ובתולה. בגיל 15 קיבלתי מחזור והיה לי רגיל אבל בגיל 18 נהפך להיות בלתי סדיר.הדם ירד לי במשך כל החדש ללא הפסקות ולפעמים הייתה הכמות גדולה מאוד נשארתי כך מספר של חודשים עד שבסוף אושפזתי בבית חולים הלל יפה בגלל שרמת ההומוגלובין הגיעה ל5.4.
    בסוף נתנו לי גלולות יסמין, השתמשתי בהם למשל 6 חודשים והפסקתי (לפי ההוראות של הרופאים)
    זה הסתדר לחודשיים ואחר כך לא קיבלתי מחזור בכלל.
    פניתי לרופאת נשים והיא ביקשה ממני בדיקות, הכל היה תקין אצלי לכן אמרה לי להמשיך עוד 6 חושים.
    ואחרי תום הזמן אותו דבר קרה ולא קיבלתי מחזור אלא עם הזמן התחיל להופיע דבר חדש והוא שיעור יתר בכל הגוף.
    בקופת חולים אמרו לי להמשיך עם הגלולות והפנו אותי לרופא נשים במרפאות חוץ בהלל יפה ושם ואחרי כמה פגישות ובדיקות הרופא אמר לי לפי מה שיש לי הכל תקין אבל אנחנו צריכים לבדוק עמוק יותר ושלח אותי למחלקה האנדוקרינולוגית.
    שם התחלנו מחדש הרופאה עשתה לי כל הבדיקות והכל היה טוב ואז ביקשה ממני להפסיק את הגלולות ל 3 חודשים.
    אחרי ההפסקה הזו עשיתי עוד פעם את כל הבדיקות והטיסטים שביקשה כי היא רצתה לראות מה מצב הגוף בלי השפעת הגלולות.
    בסוף היא אמרה לי שכל ההרמונים תקינים ורמת ההרמונים הזכריים רגילה לכן אין פתרון לבעית השיעור.
    וגם כן אמרה לי "אני לא רואה אף סיבה שלא יהיה לך מחזור..את בריאה לגמרי אבל אני באמת לא יודעת למה זה קורה"
    ונתנה לי גלולות בשם הרמוניט ואמרה לי שאני צריכה להשתמש בהם לכל חיי ובעת שאני רוצה להכנס להריון אני לוקחת גלולות אחרות.
    אני כבר השתמשתי בהם כ 6 חודשים אבל אמרו לי שיותר טוב לגוף לקחת זמן של הפסקה למשך חודשיים אחרי כל 6 חודשים.
    היום אני עוד פעם בלי מחזור ובחודש הזה אני צריכה לקחת 10 גלולות להורדת הדם ואז להמשיך בהרמוניט.
    אבל זה באמת קשה מאד..נמאס לי מהגלולות והבדיקות....אני לא יכולה לחיות וכל הזמן הגלולות בתיק שלי וגם כן אני פוחדת מאוד כי הם גורמים למחלות וגם לא יודעת אם יש להם קשר עם השיעור יתר....
    היה פעם לאמא שלי ניתוח אצלך והיא סיפרה לך בקיצור על מצבי ואתה אמרתה לה "אם אין בבת שלך בעיה אז הבעיה בנו אנחנו הרופאים!"
    למען האמת כולם תמכו בי אבל אני מקווה מכל הלב שתהייה בעיה באבחון אולי אז אני יכולה לטפל בעצמי ולהבריא...

תודה מראש על התקווה שנתנתה לי ומקווה שתעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפה בדיוק הבעיה!!!!

הוספת תגובה

• איפה בדיוק הבעיה!!!!

ד''ר אבישלום שרון
    22/06/2009

שלום,
    אוקיי, ברצון רב, את מוזמנת אלי להערכה.
    בברכה, ד"ר שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

s.g.h
    01/07/2009

תודה רבה
    אבל בנתיים אתה ממליץ לי להמשיך עם הגללולות מחדש או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר אבישלום שרון
    01/07/2009

שלום,
    אינני יודע להמליץ לך כי אין לנו אבחנה בשלב הזה.
    בברכה, ד"ר שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו