שחלה ואמדומטרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלה ואמדומטרין
    שרון
    25/06/2009

בעבר שאלתי אותך כאן לגבי ציסטה גופיץ צהוב 6 ס"מ שהתפרקה ומאז מאד כואב לי בצד הזה והכאב מקרין לרגליים לגב וכו, ושהוא גם לא מבייץ אלא הצד השני. בא"ס הכל תקין ויש זרימות.אמרת שאולי יש הצטלקות/הידבקות בעקבות הציסטה ושרק בלפרוסוקופיה ניתן לדעת. בנתיים הריתי ספונטני ואני בשבוע 5 ויש שק הריון. קיבלתי אנדומטריןו שמתי נר אחד שגרם לי לכאבים חזקים מאד באזור הזה של השחלה- מפשעה רגליים מותן ואגן- אותם כאבים מאז הציסטה רק יותר חזק. הרופא אמר לי להפסיק. שאלתי היא- אם אכן מדובר בהצטלקות של הרקמה כמו שהסברת מה הקשר של זה לפרוגסטרון? לגבי אנדו- אין כ"כ סיכוי כי הכאב ל החל רק מאז הציסטה וגם הייתה לי בעיה של רירית דקה אז לא אפשרי כ"כ. נכון שעלי עכשיו להתרכז בהריון ולא בשחלה אבל אני ממש מפחדת שהציסטה הזו הרסה לי אותה ושהכאב הזה פשוט מפלח אותי אומר שמשהו שם לא בסדר...מהי המלצתך? .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלה ואמדומטרין

הוספת תגובה

• שחלה ואמדומטרין

ד''ר אבישלום שרון
    26/06/2009

שלום,
    מסכים איתך שלא קיים קשר ברור בין הפרוגסטרון לציסטה שלא ברור גם מה מצבה כעת. לגבי ההמשך, ראי, את כבר בהריון וזה מצויין, פשוט התרכזי בהריון, והמשך הבירור, אם יהיה צורך יבוצע לאחר הלידה בע"ה.
    בברכה, ד"ר שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :-)

שרון
    26/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו