מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחלה ואמדומטריןשרון25/06/2009
בעבר שאלתי אותך כאן לגבי ציסטה גופיץ צהוב 6 ס"מ שהתפרקה ומאז מאד כואב לי בצד הזה והכאב מקרין לרגליים לגב וכו, ושהוא גם לא מבייץ אלא הצד השני. בא"ס הכל תקין ויש זרימות.אמרת שאולי יש הצטלקות/הידבקות בעקבות הציסטה ושרק בלפרוסוקופיה ניתן לדעת. בנתיים הריתי ספונטני ואני בשבוע 5 ויש שק הריון. קיבלתי אנדומטריןו שמתי נר אחד שגרם לי לכאבים חזקים מאד באזור הזה של השחלה- מפשעה רגליים מותן ואגן- אותם כאבים מאז הציסטה רק יותר חזק. הרופא אמר לי להפסיק. שאלתי היא- אם אכן מדובר בהצטלקות של הרקמה כמו שהסברת מה הקשר של זה לפרוגסטרון? לגבי אנדו- אין כ"כ סיכוי כי הכאב ל החל רק מאז הציסטה וגם הייתה לי בעיה של רירית דקה אז לא אפשרי כ"כ. נכון שעלי עכשיו להתרכז בהריון ולא בשחלה אבל אני ממש מפחדת שהציסטה הזו הרסה לי אותה ושהכאב הזה פשוט מפלח אותי אומר שמשהו שם לא בסדר...מהי המלצתך? .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלה ואמדומטרין
ד''ר אבישלום שרון26/06/2009שלום,
מסכים איתך שלא קיים קשר ברור בין הפרוגסטרון לציסטה שלא ברור גם מה מצבה כעת. לגבי ההמשך, ראי, את כבר בהריון וזה מצויין, פשוט התרכזי בהריון, והמשך הבירור, אם יהיה צורך יבוצע לאחר הלידה בע"ה.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :-)
שרון26/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)