מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד לממאירותאיריס04/07/2009
בהמשך לתשובתך בענייני -
הנתונים היחידים שיש בידי הן:
מיומה זה 4 שנים, והיום 7ס"מ, שנתיים במנופאוז (לפני שנתיים היתה 5.1ס"מ). כאבים. דימומים סדירים פחות או יותר שלא ברור מקורם.
הבדיקות שעברתי: US, וגרידת נסיון שתוצאותיה הראו תאים הריוניים (כאשר הריון נשלל מכל וכל).
הועלה חשד ל-Endometrial stromal sarcoma, או - Uterus Leiomyosarcoma. הוצע ניתוח בטן כולל רחם, מיומה וצואר רחם. אילולא חשד לממאירות היה מוצע ניתוח בלפרוסקופיה.
האם נתונים אלה מספיקים על מנת להעלות חשד לממאירות?
אילו בדיקות נוספות היית מציע לפני ההחלטה הסופית לניתוח פתיחת בטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרירן הוא סוב סרוזי בדופן האחורי
איריס04/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרירן הוא סוב סרוזי בדופן האחורי
ד''ר אבישלום שרון04/07/2009שלום,
תשובתי הראשונה בעינה, וניתן בהחלט לביצוע בלפרוסקופיה גם בממאירות ! דורש מיומנות ספציפית כמובן, כמו בכל תחום אחר בחיים.
לייעוץ מלא את מוזמנת.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שאלות
איריס04/07/2009עדיין נותרו שתי שאלות בעיינן:
האם הנתונים הקיימים מספיקים על מנת להעלות חשד לממאירות?
אילו בדיקות נוספות היית מציע לפני ההחלטה הסופית לניתוח פתיחת בטן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שאלות
ד''ר אבישלום שרון05/07/2009שלום,
ברור שלא. יש לשקול ביצוע היסטרוסקופיה לפני כן, וכמובן בדיקה קלינית ע"י רופא מנתח לבדיקת הסבירות לממאירות אם בכלל ולהחלטה לביצוע לפרוסקופיה או פתיחת הבטן. את דעתי מבחינת כיוון כללי, את כבר יודעת אני חושב. יחד עם זאת, אני מדגיש מאד, שאינני מוסר לך בפורום פרטים שכוונתם קבלת החלטה לגבייך. זאת, וזה ברור בכל מקרה רפואי, אני יכול לתת רק לאחר היכרות טובה שלי עם המקרה כולל בדיקה אישית.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)