בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    נטע
    14/07/2009

שלום, אם אני מבינה נכון את מבנה הפות אז הדגדגן מצוי בין שתי השפתיים הפנימיות ומעל יש את עורלת הדגדגן או משו כזה.. מן עוד חלק שמכסה את הדגדגן וממנו יוצאות השפתיים הפנימיות.
    אז על עורלת הדגדגן יש לי עוד חתיכה של עור שלפי דעתי לא קשורה ולא צריכה להיות שם, זה לא משהו חדש זה כבר הרבה שנים אבל אין בחתיכה הזאת כל תחושה זה נראה לי כמו משהו שצריך להסיר. והיא גם מחוברת רק בשורש שלה ואת שני הצדדים של החתיכה הנוספת אפשר להרים

שאלתי היא כך:
    1) מה פשר הדבר? מסוכן? נתקלתם פעם במקרה כזה?
    2)מה אפשר לעשות? זה מצריך ניתוח?
    3)האם זה יכול לפגוע בפוריות וביכולת להגיע לאורגזמה וכו'? למרות שזה לא הדגדגן עצמו וזה סתם חתיכת עור מתה אני חושבת שנמצאת על עורלת הדגדגן... אבל בכל זאת אני דואגת!

אשמח לקבל תשובה מפורטת ומהירה, המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• בעיה

ד''ר אבישלום שרון
    16/07/2009

שלום,
    רק בבדיקה אוכל להבין במה מדובר ואז לענות לך כראוי על שאלותייך.
    בברכה, ד"ר שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת אם אפשר בבקשה

נטע
    16/07/2009

יש לי תור לרופאת עור, לא עוד הרבה זמן, להראות לה את זה ולשאול אותה? כי זה בכל זאת קשור לעור... או שזה קודם כל לגניקולוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת אם אפשר בבקשה

ד''ר אבישלום שרון
    18/07/2009

שלום, לגינקולוג. בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו