מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהנטע14/07/2009
שלום, אם אני מבינה נכון את מבנה הפות אז הדגדגן מצוי בין שתי השפתיים הפנימיות ומעל יש את עורלת הדגדגן או משו כזה.. מן עוד חלק שמכסה את הדגדגן וממנו יוצאות השפתיים הפנימיות.
אז על עורלת הדגדגן יש לי עוד חתיכה של עור שלפי דעתי לא קשורה ולא צריכה להיות שם, זה לא משהו חדש זה כבר הרבה שנים אבל אין בחתיכה הזאת כל תחושה זה נראה לי כמו משהו שצריך להסיר. והיא גם מחוברת רק בשורש שלה ואת שני הצדדים של החתיכה הנוספת אפשר להרים
שאלתי היא כך:
1) מה פשר הדבר? מסוכן? נתקלתם פעם במקרה כזה?
2)מה אפשר לעשות? זה מצריך ניתוח?
3)האם זה יכול לפגוע בפוריות וביכולת להגיע לאורגזמה וכו'? למרות שזה לא הדגדגן עצמו וזה סתם חתיכת עור מתה אני חושבת שנמצאת על עורלת הדגדגן... אבל בכל זאת אני דואגת!
אשמח לקבל תשובה מפורטת ומהירה, המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
ד''ר אבישלום שרון16/07/2009שלום,
רק בבדיקה אוכל להבין במה מדובר ואז לענות לך כראוי על שאלותייך.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת אם אפשר בבקשה
נטע16/07/2009יש לי תור לרופאת עור, לא עוד הרבה זמן, להראות לה את זה ולשאול אותה? כי זה בכל זאת קשור לעור... או שזה קודם כל לגניקולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת אם אפשר בבקשה
ד''ר אבישלום שרון18/07/2009שלום, לגינקולוג. בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)