מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת ייעוץמאי16/07/2009
אני בת 28 לאחר שני מחזורים של IVF, לאחר בדיקות התברר שלי לי צסטה בשחלות
אני סובלת המון בזמן הווסת ממש 4ימי סבל שמפסיקים לי את מהלך היום, רק זריקות וולטרן
מרגיעות אותי בתיק של בית החולים רשום אנדומטריוזיס ולשקול לפרסקופיה
היתי אצל רופא שהמליץ לי על לקיחת הורמונים להפסקת המחזור לתקופה של 3 חודשים
ורופא אחר המליץ על צריבת הציסטה, כמו שהבנתי הטיפול הטוב ביותר לאנדומטריוזיס
היא הריון, אבל פעמיים כבר נכשל הנסיון ואני לא יכולה להתמודד עם עוד ווסת
שאלתי היא האם במהלך הלפרסקופיה צורבים לי את הציסטות או אני צריכה לעבור גם
לפרסקופיה וגם צריבה?
אני ישמח אם תוכל לעזור לי
תודה מאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת יעוץ
ד''ר אבישלום שרון16/07/2009שלום,
במקרה שלך, יש אנדומטריוזיס, מחלה שגורמת גם לכאבים באגן וגם לבעיה בכניסה להריון. לאור זאת, יש מקום ללפרוסקופיה. במהלכה יש לפתור את כל הבעיות המועלות ולא רק חלק מהן, כדי שלא תיזדקקי לניתוחים נוספים, ושסיכויי ההצלחה בכניסה להריון יעלו. המיומנות הנידרשת מהמנתח גבוהה. את יכולה לפנות לרופאך או אלי.
בברכה, ד"ר שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)