אנדומטריוזיס ומחזור "כבד"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטריוזיס ומחזור "כבד"
    טלי
    23/07/2009

שלום, אני בת 35 וילדתי את הילד ה3 (לפני 9 חודשים, מאז המחזור כבד ובלתי נסבל- אני ממש מושבתת במחזור - לאיכולה לצאת מהבית כי "נוזלות" לי כמוית גדולות של דם - כמו כן גילו שיש לי אנמיה - שבוודאי קשורה לכך , וגם יש לי אנדמטריוזיס. רציתי לשאול - מה אני יכולה לעשות כדי להפחית/ להפסיק את הדימום? אני לא יכולה ליטול גלולות כי יש לי המון תופעות לוואי - מיגרנות, טשטוש בראייה ועוד..
    האם יש משהו שיכול להפסיק את המחזור? אני באמת מיואשת ולא יודעת כבר מה לעשות - החיים שלי קשים כל הזמן בזמן המחזור וכמה ימים לפני...
    הרופא שלי רק הציע לקחת גלולות- למרות שהסברתי לו כמה פעמים שיש לי המון תופעות לוואי, אני לא מעוניינת ללדת יותר ולא זקוקה לאמצעי מניעה כי עשיתי "קשירת חצוצרות" ובכל זאת אני ממש סובלת,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטריוזיס ומחזור "כבד"

הוספת תגובה

• אנדומטריוזיס ומחזור "כבד"

ד''ר אבישלום שרון
    23/07/2009

שלום,
    יש בהחלט מה לעשות, ומסכים מאד שכך "לא ניתן להמשיך...".
    קיים מיגוון של טיפולים, אך ההחלטה מה מתאים לך, תלויה באיבחון הסיבה לדימום. האם בגלל פוליפ? מיומה? שארית הריון ברחם? אדנומיוזיס? וכוליי.
    נא פני לבדיקה מכוונת לרופאך או אלי.
    בברכה, ד"ר שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנמיה

טלי
    25/07/2009

מה זה אדנומיוזיס??
    כשעשיתי בדיקות דם התגלתה לי אנמיה ובמקביל עשיתי גם בדיקות דם לצליאק ולפי הבדיקות דם יש לי צליאק, יש לי תור לגסטרולוג שבוע הבא . האם יכול להיות שזה הגורם לדימום??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנמיה

ד''ר אבישלום שרון
    25/07/2009

לא.
    אדנומיוזיס- זה מצב בו תאים של רירית הרחם חודרים אל עומק סיבי שריר הרחם.
    ד"ר שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום כבד

טלי
    25/07/2009

רופא הנשים שלי בכלל לא דיבר אתי על מקור הדימום- הוא רק אמר יש לך 2 אופציות או שתקחי גלולות או שאשים לך התקן " מירנה". אני ממש לא מעונינת באף אחת מהן .רק רוצה שזה ייפסק, האם יש משהו נוסף שעליי לעשות?? אולי לקבל חוות דעת נוספת? בדיקות אחרות? (פעם הייתי אצלו לאחר יום שהמחזור הסתיים והוא בדק אותי ואמר שהרחם נקי..)
    מה היית מציע?? קבעתי שוב אליו תור - מה אומר לו??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ישנם רופאים מומחים כמוך בדרום ?

טלי
    25/07/2009

- אני מבש ,, במכבי..
    תודה לך על המענה המהיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ישנם רופאים מומחים כמוך בדרום ?

ד''ר אבישלום שרון
    25/07/2009

צרי קשר טלפוני עימי.
    ד"ר שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו